Decizia WhatsApp cu care SURPRINDE Miliarde de Oameni cu Android si iPhone

Decizia WhatsApp SURPRINDE Miliarde Oameni Android iPhone

WhatsApp a luat in mod oficial o decizie foarte importanta cu care si surprinde extrem de multi oameni din intreaga lume, peste 2 miliarde de utilizatori ai platformei folosind-o de pe iPhone, Android si nu numai, iar pentru ei va fi lansata o functie speciala la care compania inca lucreaza, deci nu este 100% pregatita.

WhatsApp urmeaza sa aiba inclusa o noua functie speciala numita, deocamdata, Newsletter, dar denumirea in sine s-ar putea schimba cand totul va fi oferit oficial, iar ea ne va oferi optiunea de a afla informatii in aplicatie si de la persoane care nu se afla in lista noastra de contacte, adica un fel de News Feed.

WhatsApp integreaza acest “Newsletter” in sectiunea in care vedem statusuri de la persoanele cu care interactionam in mod obisnuit, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, iar acolo vom putea alege sa vedem informatii de la diverse alte persoane, de la companii, dar poate ca inclusiv si stiri din diverse surse.

In momentul de fata nu este clar cum va functiona totul, insa cei de la WhatsApp Messenger par destul de hotarati sa ajute oamenii sa descopere informatii relevante pe diverse subiecte de interes, direct in sectiunea de statusuri, totul fiind gandit pentru a fi folosit de catre oricine utilizeaza platforma.

WHatsApp Messenger pregateste de ceva vreme aceasta schimbare majora, iar asta pentru ca prin intermediul ei am putea avea acces la o gama extrem de variata de informatii care in mod normal nu ne-ar fi disponibile, asa ca ramane sa vedem cat de multa lume va aprecia, sau nu, informatiile de acolo.

Decizia WhatsApp SURPRINDE Miliarde Oameni Android iPhone newsletter status