Anunt al Auchan pentru MILIOANE de Romani, ce da GRATUIT Oricaror Clienti

Anunt Auchan MILIOANE Romani GRATUIT Oricaror Clienti

Auchan, lantul de hypermarket-uri cu multe locatii deschise deja in toata Romania, isi anunta clientii in legatura cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o, si in baza careia le da gratuit clientilor din toata tara o serie de premii extrem de interesante despre care ar trebui sa stie oamenii in acest moment.

Auchan le spune tuturor clientilor ca inaintea zilei de 8 martie a decis sa puna in derulare o campanie speciala prin care ofera 5 premii in valoare de 500 de LEI fiecare pentru romanii care ii sunt clienti si au un cont MyClub facut deja, pentru ca vorbim despre vouchere care vor fi oferite in aceasta platforma de catre companie.

Pentru a ne bucura de aceste beneficii, cei de la Auchan Romania nu ne cer prea multe, ci doar sa comentam la postarea de mai jos cu doua versuri de dragoste pentru persoanele iubite din viata noastra, iar asa vom fi in mod automat inscrisi, si vom avea sansa de a-i face persoanei dragi o surpriza frumoasa.

Auchan Romania stie foarte bine cat de important poate fi un premiu de acest gen pentru oricare dintre clientii din Romania, asa ca ne permite sa participam in urmatoarele zile la campanie, deci daca sunteti dornici, ar fi bine sa nu ratati ocazia de a va bucura de oferta speciala care este in acest moment in derulare.

Cu ocazia zilei de 8 martie, arată-i persoanei iubite ce înseamnă ea pentru tine și noi te premiem! Lasă-ne în secțiunea de comentarii două versuri pentru cea mai importantă femeie din viața ta (mamă/soție/iubită/soră) care să conțină cuvintele: sărbătoare și iubire! Poți câștiga unul dintre cele 5 premii.

1 x Premiu în valoare de 500 de lei sub forma de bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Condiții de participare: Follow contului de Instagram și paginii de Facebook Auchan. Concursul se încheie pe data de 8 martie. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți.  Consultă regulamentul în comentarii.