Clientilor CEC Bank li s-a Emis o AVERTIZARE de Maxima Importanta

Clientilor CEC Bank Emis AVERTIZARE Maxima Importanta

CEC Bank, una dintre cele mai vechi si ma iimportante banci care activeaza in Romania in momentul de fata si are milioane de clienti, a emis o avertizare de maxima importanta pentru toti dintre ei in ideea de a ii proteja de atacurile cibernetice care au loc in momentul de fata, si care ne pot da mari batai de cap.

CEC Bank vobeste mai jos despre faptul ca nu trebuie vreodata sa divulgam informatiile noastre bancare, ele trebuind sa ramana secrete pentru ca nimeni sa nu aiba vreodata sansa de a ne fura banii din conturi, ceva ce se intampla, din pacate, extrem de des in ultima vreme din cauza fraudelor online care nu par sa se mai opreasca.

Puteti vedea mai jos mesjaul pe care cei de la CEC Bank l-au publicat, si care trebuie sa fie in atentia tuturor romanilor in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care nu trebuie sa fie trecut in vreun fel cu vederea, deoarece in unele cazuri nici macar banca nu va putea recupera banii furati de cei care ne vor raul.

CEC Bank nu este la prima avertizare de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca de foarte multa vreme exista problemele acestea, iar bancile incearca sa ii ajute pe romani sa treaca mai usor peste ele, dar este extrem de dificil sa ajute oamenii sa isi dea seama cand sunt tinta unui atac de acest gen, din pacate.

Știi ce secrete chiar nu trebuie niciodată divulgate? Parola, PIN-ul sau numele de pe card. Pentru a preveni eventualele fraude, îți recomandăm să nu răspunzi niciunei solicitări de acest fel.