Obligatiile ENGIE cu o Masura IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

Obligatiile ENGIE Masura IMPORTANTA Clientii Romania

ENGIE, compania de la care foarte multi dintre romani primesc servicii de gaze naturale si curent electric, a decis a anunte in mod oficial ce obligatii are fata de romani in cadrul unei masuri importante pe care a luat-o pentru a-i asigura de pe oameni de faptul ca serviciile tehnice furnizate sunt acoperite de garantie.

ENGIE explica mai jos faptul ca pentru serviciile tehnice care ne sunt oferite de catre companie se acorda o garantie de 2 ani de zile in cazul produselor, materialelor si pieselor utilizate la interventiile tehnice, manopera fiind deasemenea acoperita de aceasta garantie, o masura extrem de importanta luata.

Conform companiei ENGIE Romania, obligatiile referitoare la aceste servicii tehnice acopera o varietate de probleme care pot aparea in utilizarea lunara de care beneficiaza clientii, astfel ca e bine sa fim foarte atenti la ceea ce ni se ofera pentru derularea serviciilor tehnice, pentru a sti cand si cum sa cerem ajutor.

ENGIE Romania nu este singura companie care ofera servicii tehnice pentru clientii pe care-i are, astfel ca e bine sa fim vigilenti in legatura cu ceea ce se intampla, iar asta pentru ca e posibil sa avem nevoie de aceasta garantie, si e important sa stim cum trebuie sa cerem ca orice fel de probleme sa fie rezolvate.

Pentru serviciile tehnice ENGIE acordă o garanție de 2 ani pentru produsele, materialele, piesele utilizate la intervențiile tehnice și pentru manoperă. Obligațiile legate de această garanție constă în repararea și înlocuirea produselor, materialelor, pieselor utilizate cu defecte de fabricație sau remedierea defecțiunilor ce provin din defecte de montaj și numai dacă acestea au fost utilizate în condiții normale de funcționare.

Pentru curățarea instalaților termice din apartament, îți acordăm o garanție de 2 ani pentru păstrarea caracteristicilor soluțiilor de protejare împotriva coroziunii și formării depunerilor de calcar, pentru produsele, materialele, piesele utilizate la intervențiile tehnice și pentru manoperă.