Informarea E.ON cu Anuntul de ULTIMA ORA Transmis Clientilor din Romania

Informarea E.ON Anuntul ULTIMA ORA Transmis Clientilor Romania

E.ON, de la care milioane de romani primesc multiple tipuri de servicii de energie in momentul de fata, a publicat o informare extrem de importanta cu un anunt de ultima ora care vizeaza clientii din toata Romania, iar asta pentru ca le explica un secret foarte serios cu privire la modul in care pot plati facturi corecte.

E.ON le explica tuturor clientilor romani faptul ca daca isi transmit in mod regulat indexul autocitit, atunci vor plati si facturi in concordanta cu realitatea, fara a plati ceva in avans in baza unei conventii de consum cu un consum mare, dar si fara a plati “restante” cand vine o factura de regularizare de la companie.

Transmiterea indexului autocitit se poate face extrem de simplu de catre oricare dintre clientii E.ON Romania, iar asta pentru ca platforna E.ON MyLine a fost gandita intr-un asemenea mod incat sa poata fi utilizata foarte simplu de catre oricine are nevoie de un serviciu de acest gen, si nu doar atat, in orice moment.

E.ON Romania le recomanda de foarte multa vreme clientilor sa transmita indexul autocitit pentru a avea parte de facturi cat mai exacte, mai ales cand vine vorba despre plata folosind un card de energie, asa ca merita sa ne uitam cu foarte mare atentie la informatiile oficiale cu privire la acest proces.

Pentru ca factura ta să reflecte consumul realizat, te sfătuim să folosești lunar serviciul gratuit de autocitire index, direct din aplicaţia #EONMyline. Astfel nu plătești nimic în avans și eviți diferențele la facturile de regularizare.

Transmiți indexul autocitit rapid și sigur, fără coduri din contul E.ON Myline. Ai acces la istoricul indecșilor, vezi când are loc citirea contorului de către Operatorul de Distribuție, ești anunțat în cont și pe e-mail când e activ intervalul de autocitire. Fă-ți cont acum, pentru acces gratuit la toate funcționalitățile!