Mesajele OMV IMPORTANTE Transmise pentru Romani privind Benzinariile

Mesajele OMV IMPORTANT Transmis Romani Benzinariile

OMV le transmite milioanelor de romani care ajung anul in benzinariile sale pentru a cumpara o varietate de produse care sunt vandute pentru ei, doua mesaje foarte importante despre care ei ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca ele au menirea de a le spune ceea ce le este oferit acum.

OMV vorbeste mai jos, in primul rand, despre faptul ca in zilele de luni si marti ofera in mod gratuit ozonificare pentru clientii care decid sa-si spele masina la interior si exterior in oricare dintre locatiile sale, asa ca este important sa profitati de acest lucru, daca doriti sa aveti o masina curata, inclusiv la interior.

In cazul in care ati uitat, cei de la OMV Romania deruleaza deasemenea in aceasta perioada in magazinele din toata tara o campanie speciala pentru produsele Tefal, care pot fi cumparate la preturi mult mai mici decat in mod obisnuit, dar asta numai daca folositi aplicatia OMV MyStation pentru a aduna puncte.

OMV Romania deruleaza deasemenea si alte promotii extrem de interesante in locatiile sale din toata Romania, ele fiind unele care ne permit sa cumparam o varietate de produse la preturi foarte bune, si nu trebuie sa le trecem cu vederea cat ne sunt oferite in mod oficial de catre companie in aceasta perioada.

Spring is in the air și avem promoția perfectă pentru tine! În zilele de luni & marți, la achiziția unui program de curățare exterioară și interioară, te bucuri de serviciul de ozonificare din partea noastră. Promoție valabilă în stațiile unde este disponibilă ozonificarea.

Cumpărăturile din stațiile OMV te aduc mai aproape de unul dintre produsele din gama Jamie Oliver by Tefal. Fiecare 40 de lei cheltuiți în stațiile OMV, alimentând sau făcând cumpărături în magazinele, îți aduc un punct , iar dacă folosești aplicația, primești două puncte digitale în OMV MyStation pentru fiecare 40 de lei cheltuiți.