Survivor Anunta Hotararile de ULTIMA ORA Luate pentru Concurenti Astazi

Survivor Anunta Hotararile ULTIMA ORA Luate Concurenti Astazi

Survivor, de departe cel mai popular reality show din Romania la momentul actual, ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu deciziile de ultima ora care vor fi luate in cursul acestei seri pentru concurentii care se lupta pentru a ramane in joc, unii intre ei fiind vizati pentru eliminare chiar astazi.

Survivor a programat pentru aceasta seara Consiliul de Eliminare, separat de un joc pentru recompense, iar supravietuitorii vor avea ocazia de a participa pentru a castiga o recompensa inainte de a fi eliminati din competitie, dar exista ceva care ii poate salva, si votul este una dintre salvarile lor in acest moment.

Inca de ieri oricine are un favorit in cadrul acestui joc poate sa il salveze cu un vot dat prin SMS la numarul scurt pe care il puteti vedea mai jos, astfel ca Survivor Romania ne ofera posibilitatea de a tine in joc supravietuitorii favoriti pentru inca cel putin cateva runde, si daca vreti asta, merita sa profitati de ocazie.

Survivor Romania mai are multe runde pregatite, jocul fiind trecut totusi de jumatatea perioadei de desfasurare, insa chiar si asa, mai exista foarte multe de vazut si experimentat in ceea ce il priveste, insa dupa episodul de astazi, vom avea de asteptat abia pana luni pentru a vedea ce mai este pregatit pentru noi.

În seara aceasta este Consiliul de Eliminare! Tot astăzi, se joacă pentru recompensă, unde supraviețuitorii sunt pregătiți să o câștige. Ne vedem astăzi la PRO TV și nu uita că poți să urmărești show-ul cu o zi în avans pe VOYO.

START VOT! Susține-ți favoritul prin SMS la 1264! Faimoșii Ionuț Iftimoaie, DOC și Ada Dumitru și Războinicii Alin Chirilă, Lucianna Vagneti și Robert Moscalu se află la un pas de eliminare! Doar cei de acasă îi pot ajuta să rămână în cel mai tare show al anului, Survivor România 2023