AVERTIZARILE Raiffeisen Bank de ULTIMA ORA Emise Oficial Tuturor Clientilor

AVERTIZARILE Raiffeisen Bank ULTIMA ORA Emise Oficial Tuturor Clientilor

Raiffeisen Bank, banca austriaca de ale carei servicii au nevoie multi romani din toata tara in momentul de fata, a emis avertizari despre care trebuie sa stie in momentul de fata cei care-i folosesc serviciile, iar asta pentru ca in atentia lor imediata este adusa o noua serie de masuri care sunt luate oficial.

Raiffeisen Bank explica in mod oficial faptul ca in cursul acestei nopti vor avea loc o serie de lucrari de mentenanta, ele fiind explicate in cadrul website-ului bancii pentru toti romanii care au nevoie de serviciile companiei in momentul de fata, iar asta pentru ca trebuie sa stim ceea ce se intampla chiar acum cu ele.

Raiffeisen Bank spune ca RaiPay, Smart Mobile pentru clienti persoane fizice si juridice, Raiffeisen Online pentru clienti persoane fizice si juridice, SmartToken, Smart Business, si Call Center *2000 vor fi indisponibile in aceasta noapte intre orele 23:59 si 04:00 pentru toti clientii din toata Romania.

Aceste masuri privind lucrarile de mentenanta sunt luate de catre Raiffeisen la putin timp dupa ce altele similare au fost derulate de catre banca, astfel ca este foarte important sa stim ca in cursul acestei nopti foarte multe servicii de care ne folosim in mod constant vor deveni indisponibile timp de mai multe ore pentru noi.

Raiffeisen da de inteles ca dupa ora 04:00 totul ar trebui sa revina la normal din punct de vedere al serviciilor pe care banca le ofera, astfel ca e bine sa fim vigilenti, deoarece lipsa unora dintre ele ne impiedica si sa facem tranzactii online in aceasta seara, deci trebuie sa stim clar cand se intampla asta.

AVERTIZARILE Raiffeisen Bank ULTIMA ORA Emise Oficial Tuturor Clientilor servicii nefunctionale