SCHIMBARILE BANCA Transilvania Anuntate cu Masuri pentru Clientii din Romania

SCHIMBARILE BANCA Transilvania Anuntate Masuri Clientii Romania

BANCA Transilvania a decis in mod oficial sa le dezvaluie clientilor din toata Romania o serie de schimbari importante care au fost facute in tara noastra, o serie de masuri serioase fiind deja implementate pentru a ne ajuta sa ne bucuram de beneficii cat mai mari pentru serviciile bancare de care beneficiem in aceasta perioada.

BANCA Transilvania le spune intai clientilor din Romania ca au posibilitatea de a isi crea carduri virtuale prin BT Pay pentru a face plati online, sau fizice, iar acestea sunt recomandate in special pentru platile online, iar asta pentru ca in cazul in care apar probleme legate de atacuri cibernetice, putem renunta foarte usor la ele, la nevoie.

Daca tot aveti BT Pay instalata in telefoanele iPhone, sau Android, atunci este bine deasemenea sa stiti faptul ca puteti face o majorare a liniei de credit oferita de catre BANCA Transilvania pana la 25.000 de LEI pentru anumite carduri, sau 50.000 de LEI pentru alte tipuri de carduri, astfel ca alegerea este la voi.

BANCA Transilvania ne permite sa facem aceste actiuni exclusiv prin intermediul aplicatiei BT Pay, aceasta facilitand serviciile care sunt disponibile in mod oficial de la banca, astfel ca daca nu ati instalat si activat aplicatia in prealabil, atunci poate ca ar fi bine sa o faceti chiar acum in propriile dispozitive.

Cardul virtual e aproape ca orice alt card de debit, numai că îl vezi instant în BT Pay și îl folosești direct din app. Nu îl primești și fizic. E un card cu design premieră în Europa, perfect pentru plățile online sigure, mai ales atunci când vrei să plătești pe un site cu un anumit card.

Poți să îți majorezi linia de credit până la 25.000 lei pentru cardurile Star Forte și BT Flying Blue Classic sau 50.000 lei pentru cardurile Star Gold și BT Flying Blue Premium, în funcție de condițiile de eligibilitate. Partea cea mai bună e că faci totul din BT Pay, nu trebuie să mai vii la bancă. Și folosești cardul și creditul majorat direct din app.