Mesajele lui Volodimir Zelenski Privind Gravitatea Razboiului din Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial despre pregatirile pe care Ucraina le face in momentul de fata pentru noile intalniri cu partenerii NATO pentru a cere ajutor in vederea mentinerii apararii pe frontul cu Rusia, dupa ce rusii au inceput sa adune si mai multe resurse in zonele de contact cu armata ucrainei.

Volodimir Zelenski explica mai jos faptul ca ucraina are nevoie de ajutorul partenerilor din Europa pentru a reusi sa protejeze nu doar propriile teritorii, ci si continentul european impotriva atacurilor ruse, care nu contenesc sa tot vina.

“Această zi a început cu o întâlnire a Statului Major al Comandantului-Șef Suprem. Multe subiecte. Prima linie sunt acțiunile forțelor noastre de apărare, ceea ce este realizat și ceea ce trebuie să realizăm.

Ne pregătim deja pentru o altă întâlnire Ramstein. Am ținut ședințe pregătitoare. Și ne așteptăm la decizii temeinice care să răspundă perspectivelor de pe câmpul de luptă. Perspective destul de ambițioase, pe care le abordăm cu toată puterea.

Mai mult, le abordăm nu numai pentru noi, nu doar pentru Ucraina, ci și pentru întreaga noastră coaliție anti-război. Agresorul trebuie să piardă. Și aceasta este responsabilitatea noastră comună cu partenerii noștri – să câștigăm mai mult timp pentru pace, adică să fim cât mai activi acum în furnizarea de arme și muniții pentru a grăbi victoria noastră comună.

Slavă soldaților noștri! Veșnică amintire tuturor celor, ale căror vieți au fost luate de teroarea rusă! Glorie Ucrainei!”