FAN Courier: Romanii Anuntati Oficial, s-a Intamplat in Toata Tara

FAN Courier Romanii Anuntati Oficial Intamplat Toata Tara

FAN Courier, de departe cea mai mare companie de curierat din Romania la ora actuala, ii anunta in mod oficial pe milioanele de romani din diverse colturi ale tarii despre faptul ca are nu mai putin de 650 de lockere FANbox disponibile pentru ridicarea de colete, oricand avem nevoie.

FAN Courier explica mai jos ca extinderea aduce un locker de acest gen in multe locatii din Romania in care pana acum acestea nu existau, ceea ce ne ajuta sa gasim mult mai usor diverse locatii in care vom putea sa ridicam multe dintre comenzile pe care le plasam online.

Fie că ești acasă, la birou sau în vizită la prieteni, e simplu să comanzi ce-ți dorești, dar și mai simplă e livrarea direct la ușa ta, oricum ar arăta ea. Zilnic, parcurgem peste 100.000 de kilometri prin toată țara, deci poți fi sigur că te găsim oriunde, cu plăcere.

Am ajuns la 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟔𝟓𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐤𝐞𝐫𝐞 𝐅𝐀𝐍𝐛𝐨𝐱 instalate! Asta înseamnă că ai și mai multe puncte de expediere și retur al coletelor aproape de tine – și nu ne oprim aici.

Le poți folosi și ca persoană fizică, atunci când vrei să returnezi bluza aia care nu ți se potrivește sau să trimiți un cadou prietenului tău cel mai bun.

Fii pe fază, că sigur ai un FANbox în rază!