Raiffeisen Bank: Actiunile de ULTIMA ORA cu o ATENTIONARE Emisa Clientilor Romani

Raiffeisen Bank Actiunile ULTIMA ORA ATENTIONARE Emisa Clientilor Romani

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari din Romania in momentul de fata, cu un numar mare de clienti, a emis o atentionare cu privire la actiunile de ultima ora pe care a decis a le ia in tara noastra, iar asta pentru ca urmeaza sa aiba loc o serie de lucrari de mentenanta care vor afecta o varietate de servicii in aceasta noapte.

Raiffeisen Bank spune ca intre orele 23:00 ale acestei zile, si pana maine la ora 08:00, vor avea loc lucrari de mentenanta care vor avea un impact majora asupra mai tuturor serviciilor care sunt disponibile de la banca in aceasta perioada, si e foarte important sa fim atenti la ceea ce se intampla in urmatoarele ore.

Conform celor de la Raiffeisen, in respectivele ore vor fi indisponibile serviciile Smart Mobile si Raiffeisen Online, Smart Market, Smart Business, noul Raiffeisen Online IMM, Raiffeisen Online si Smart Mobile, Raiffeisen SmartToken, incasarile instant, adaugarea de carduri noi si afisarea soldului in RaiPay, Apple Pay, Garmin Pay, Google Pay, plus website-ul.

Raiffeisen explica toate aceste informatii in cadrul website-ului de mai jos, iar asta pentru ca trebuie sa stie toti clientii ce se intampla, avand in vedere ca atat de multe servicii vor fi afectate de ceea ce se intampla, si asta timp de atat de multe ore, deci pentru o perioada foarte lunga de timp, asa ca e bine sa fiti pregatiti.

Dragi clienti, Va informam ca vineri, 21.04.2023, de la ora 23:00 pana sambata, 22.04.2023, la ora 08:00, va avea loc o mentenanta programata. Astfel, vor fi indisponibile multiple servicii. Puteti verifica oricand disponibilitatea serviciilor in website-ul bancii, accesand website-ul.

In intervalul de timp in care aplicația SmartToken nu va fi functionala, veti putea autoriza platile online efectuate cu cardul prin parola statica si codul OTP primit prin SMS. Cardurile de debit si credit emise de Raiffeisen Bank raman functionale in tot acest timp. Daca aveti nevoie de blocarea unui card sau alte operatiuni urgente, va rugam sa sunati in call center-ul bancii la numerele *2000 sau 004 021 306 3002.