Planul SECRET al Ucrainei de a ATACA Moscova, Blocat de catre SUA

Planul SECRET Ucrainei ATACA Moscova Blocat catre SUA

Ucraina a avut un plan secret prin care dorea sa atace Moscova la implinirea unui an de la debutul invaziei, la ordinele lui Vladimir Putin, guvernul de la Kiev planuind sa atace diverse obiective din capitala Federatiei Ruse, insa SUA a blocat planurile ucrainienilor pentru a nu risca izbucnirea unui razboi nuclear.

Ucraina a primit foarte mult armament, si foarte multa munitie, de la SUA, iar americanii se tem ca acestea sa nu fie utilizate de catre ucrainieni pentru atacuri impotriva Rusiei, ceea ce ar putea declasa in foarte sangeros razboi cu NATO, un razboi care are potentialul de a “inghiti” intreaga lume, din pacate.

“În februarie, când se împlinesc prima aniversare a invaziei Ucrainei de către Rusia, la câteva zile, oficialii de la Kiev erau ocupați să facă planuri pentru a ataca Moscova. Generalul-major Kyrylo Budanov, șeful direcției de informații militare a țării, HUR, i-a instruit pe unul dintre ofițerii săi „să se pregătească pentru greve în masă pe 24 februarie… cu tot ce avea HUR”, potrivit unui raport clasificat al S.U.A. Agenția Națională De Securitate.

Înapoi la Washington, oficialii monitorizau în secret planurile ucrainenilor. Casa Albă s-a îngrijorat de mult timp că atacurile din interiorul Rusiei ar putea provoca un răspuns agresiv din partea Kremlinului.

Unii oficiali americani văd atacurile asupra Rusiei, mai ales dacă implică arme furnizate de SUA, ca fiind operațiuni extrem de riscante pe care președintele rus Vladimir Putin le-ar putea considera atât de amenințătoare încât recurge la utilizarea armelor nucleare tactice.”