MOL: Anuntul de ULTIMA ORA, da GRATUIT Carduri de Carburant in Benzinarii

MOL Anuntul ULTIMA ORA GRATUIT Carduri Carburant Benzinarii

MOL, unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii din Romania la ora actuala, ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu faptul ca in benzinariile sale din toata tara au posibilitatea de a primi gratuit carduri de carburant in valoare de 100 de LEI, daca decid sa cumpere produse de la Fresh Corner, si desigur au noroc.

MOL spune ca achizitia de minim 2 produse din categoriile de cafea, sandwitch, sau hot dog, poate sa ne aduca sansa de a castiga pe loc in benzinariile din Romania unul dintre cele 1.000 de carduri de carburant in veloare de 100 de LEI fiecare, astfel ca merita sa va incercati norocul, poate aveti sansa de a castiga ceva.

Conform mesajului de la MOL Romania, combinatiile de produse sunt acceptate, astfel ca puteti sa cumparati 2 cafele, 2 hot dogs, etc, pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt puse in joc, iar asta pentru ca nu se dau gratuit doar carduri de carburant, ci si 16 espressoare DeLonghi.

MOL Romania spune ca pentru a castiga oricare dintre espressoare, este nevoie sa avem instalata aplicatia MOL Go pe telefoanele iPhone, sau Android, asa ca daca nu ati avut-o instalata inainte de achizitie, in mod teoretic nu ar trebui sa puteti avea sansa de a castiga premiile care sunt oferite de catre lantul de benzinarii.

#FreshCorner îți face poftă de călătorit! Poți să câștigi pe loc de carburant x 100 lei oricând alegi 2 dintre produsele tale preferate. Cumpără minimum 2 produse Fresh Corner din următoarele categorii – cafea, sendvișuri sau hot-dog – și poți câștiga.

Orice combinație de produse poate fi câștigătoare – minimum 2 produse identice (exemplu: 2 cafele de același fel), combinație de produse diferite, din familiile incluse (exemplu: o cafea și un hot-dog sau un hot-dog și un sendviș). Lista completă a produselor participante se regăsește în Regulamentul campaniei.