E.ON: Anunt de ULTIMA ORA cu o ATENTIONARE care Priveste Clientii Romani

E.ON Anunt ULTIMA ORA ATENTIONARE Priveste Clientii Romani

E.ON, unul dintre principalele grupuri de energie din Romania care furnizeaza gaze naturale si electricitate pentru un numar foarte mare de romani din intreaga tara, a emis pentru toti o atentionare de ultima ora care ii ajuta pe oameni sa inteleaga la ce pot folosi, sau nu, cardurile de energie emise de catre Guvernul Romaniei.

E.ON explica mai jos faptul ca aceste carduri de energie pot fi folosite pentru a plati facturile emise de catre companie doar prin intermediul Postei Romane, deci daca vreti sa platiti in magazinele companiei, nu veti putea face acest lucru, pentru ca sistemul de plata folosind cardurile de energie este gandit pentru a functiona exclusiv prin Posta.

Cu ajutorul unui card de energie emis de catre Guvernul Romaniei, putem totusi sa platim orice fel de facturi emise de catre E.ON Romania, asa ca din acest punct de vedere nu trebuie sa ne facem griji, doar ca trebuie sa folosim sistemul de plata oficial care a fost gandit de catre autoritati pentru inregistrarea platilor.

E.ON Romania incearca sa ii ajute pe clientii din toata tara sa inteleaga cat mai usor cum pot fi folosite aceste carduri de energie pentru plata facturilor, iar mai multe informatii in legatura cu ele sunt disponibile direct pe website-ul companiei, asa ca daca sunteti interesati de ele, ar trebui sa intrati acolo pentru a vedea detaliile.

Nu poți achita cu cardul de energie în magazinele E.ON. Plățile cu acesta se fac exclusiv pe site-ul Poștei Române sau în agențiile acesteia. Poți plăti valoarea facturii sau o parte din aceasta, dar nu o sumă mai mare. Adică, nu poți face plăți în avans. Sumele în plus, vor fi returnate poștei, apoi pe cardul tău de energie.

Dacă pe factura ta există și alte servicii sau produse pe lângă consumul de energie electrică/gaze naturale, te rugăm să achiți contravaloarea lor utilizând alte canale de plată întrucât acestea nu pot fi achitate cu cardul de energie.