BCR Romania: Masura IMPORTANTA Hotarata Oficial si Anuntata Clientilor Romani

BCR Romania Masura IMPORTANTA Hotarata Oficial Anuntata Clientilor Romani

BCR Romania, una dintre bancile cele mai vechi si mai importante care activeaza in Romania sub patronaj austriac, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romanii din intreaga tara despre o masura extrem de importanta care a fost hotarata, una care ii poate ajuta pe oameni sa aiba un control mai bun asupra finantelor proprii.

BCR Romania vorbeste mai jos despre faptul ca, oricare dintre clientii din tara noastra au posibilitatea de a discuta cu un expert financiar al bancii, despre situatia lor financiara, si despre felul in care isi pot folosi banii pentru a genera si venituri suplimentare, sesiunile fiind oferite in mod gratuit de catre banca acum.

Puteti vedea mai jos informatii cu privire la felul in care putem face o programare la agentiile BCR din Romania pentru a beneficia de o sesiune de diagnostic financiar cu unul dintre consultantii bancii, programarea putand fi realizata rapid fie prin website-ul bancii, fie prin intermediul platformei George pentru iPhone si Android.

BCR incearca sa ii ajute pe clientii din Romania sa se bucure de experiente mult mai bune cand vine vorba despre administrarea banilor pe care ii au in conturi, sau chiar investitiile, iar asta deoarece sfaturile financiare bune sunt greu de gasit, si nu sunt ieftine, deci banca ofera un serviciu care poate fi de mare ajutor.

Să fii inteligent cu alegerile tale financiare e o formă de schimbare în bine. Pentru tine. În doar 20 minute la BCR poți deprinde o serie de principii bune pentru o viață întreagă. În hub-urile BCR, poți face sesiuni gratuite de diagnostic financiar alături de colegii noștri. Îți poți face o programare pe website, sau direct din George.