Kaufland: Clientii Romani Informati Oficial, ce se da GRATIS in Toata Romania

Kaufland Clientii Romani Informati Oficial GRATIS Toata Romania

Kaufland a decis sa-i anunte in mod oficial pe romanii din intreaga tara cu privire la o decizie foarte importanta pe care a luat-o, una prin care dezvaluie ceea ce ofera in toata tara pentru oamenii care sunt dornici sa profite de tot, si vorbim despre vouchere in valoare de 500 de LEI, pe care le putem folosi la cumparaturi.

Kaufland le cere romanilor doar sa mentioneze intr-un comentariu la o postare de pa Facebook, o persoana careia ii place sa faca cumparaturi, iar asa se vor inscrie in mod automat la campania care este acum in desfasurare, cu sansa de a castiga unul dintre cele 3 vouchere de 500 de LEI, care sunt oferite in Romania.

Promotia pe care cei de la Kaufland Romania o deruleaza la ora actuala, este disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, astfel ca vorbim despre o perioada foarte scurta de timp in care putem profita de tot, pentru a castiga voucherele de cumparaturi care sunt oferite pentru noi toti.

Kaufland Romania spune ca toata campania se desfasoara doar in cursul urmatoarelor zile, la final de luna fiind extrasi si castigatorii, carora le vor fi inmanate premiile la doar cateva zile dupa extragere, deci voucherele de 500 de LEI fiecare vor putea fi folosite in iunie pentru cumparaturi din magazinele din tara.

Ai un prieten care se crede în Formula 1 când e la cumpărături? Dă-i tag în comentarii și poți câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei! Concursul se încheie pe 25 mai, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 29 – 31 mai. Publicarea câștigătorilor va avea loc printr-un comentariu pe pagina de Facebook a Kaufland Romania.