Marcel Bolos: Anuntul Ministrului PSD la Final de Mandat la Fonduri Europene

Marcel Bolos Anuntul Ministrului PSD Final Mandat Fonduri Europene

Marcel Bolos anunta ca mandul sau de ministru la Ministerul Fondurilor Europene se apropie de final, astfel ca le vorbeste romanilor despre ceea ce a realizat in perioada in care a condus acest minister extrem de important pentru Romania, iar asta pentru ca a gestionat multe proiecte cu sume extrem de mari.

Marcel Bolos explica mai jos pe ce anume s-a ghidat in perioada in care a condus ministerul, ministrul PSD incercand sa le ofere romanilor cateva informatii esentiale cu privire la felul in care s-a desfasurat totul in perioada in care el a trebuit sa duca la indeplinire foarte multe proiecte legate de PNRR.

“Pe măsură ce acest mandat de ministru este la final, am vrut să îmi iau un moment pentru a-mi exprima sincera recunoștință pentru încrederea și sprijinul pe care l-am primit în ultimul an, în care am activat la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene. Urmează să public și un raport de activitate în baza căruia să îmi fie judecată activitatea, dar până să vorbesc despre realizări sau planuri de viitor nu vreau să omit gândurile de gratitudine, cărora le acord o importanță deosebită.

De-a lungul mandatului, principiul meu călăuzitor a fost să servesc drept voce pentru cei neauziți, să mă asigur că fiecare cetățean are șanse egale și acces la serviciile esențiale. Împreună cu echipa Guvernul României am făcut progrese semnificative pentru domenii cheie precum dezvoltarea infrastructurii și creșterea economică, educație sau #sprijin pentru cei vulnerabili.

Domnii Klaus Iohannis și Nicolae Ionel Ciucă mi-au oferit încredere, prin oportunitate să servesc acest minister și interesele țării. Pentru mine a fost și este o onoare profundă să servesc interesele beneficiarilor, pe care am vrut de fiecare dată să le pun în prim plan.

Transmit cea mai profundă recunoștință față de profesioniștii dedicați care au lucrat neobosit: mă refer aici la directorii Autorităților de Management, echipa mea din cabinet, precum și funcționarii din minister. Prin angajamentul lor neclintit și prin munca grea ne-am putut atinge cele mai multe dintre obiective. Așa că, la ceas de bilanț, îmi exprim aprecierea pentru sprijinul și colaborarea lor.

Dragi colegi, vă îndemn să continuați să depuneți eforturi pentru excelență, să nu vă mulțumiți niciodată cu mediocritatea și să-i trageți mereu la răspundere pe lideri, oricare ar fi ei. Împreună, am făcut diferența. Iar angajamentul și participarea voastră activă sunt cruciale în modelarea #RomânieiViitorului, care prin voi se construiește în fiecare zi.

Vreau să recunosc și meritele opoziției și criticilor, care ne-au provocat pe parcurs. Critica constructivă a fost neprețuită, împingându-ne să ne evaluăm politicile, să ne îmbunătățim strategiile și, în cele din urmă, să oferim rezultate mai bune pentru oamenii pe care îi servim. Am abordat fiecare zi cu responsabilitate și demnitate, încercând să obțin maximul. Chiar și asa, pentru tot ce nu a mers bine în acest an sunt singurul vinovat.

Cele două mandate la #MIPE sunt dedicate beneficiarilor, fie că au fost autoritățile publice locale, mediul de afaceri sau persoane fizice. Sper că am reușit să aducem oamenii mai aproape de fondurile europene și să arătăm cum zi de zi ne schimbă viețile. Dumneavoastră, celor care m-ați susținut online sau din fața televizorului, vă mulțumesc pentru tot sprijinul, încrederea și angajamentul dumneavoastră neclintit față de viziunea pe care am asumat-o. Sunt încrezător că ne așteaptă zile bune.”