Generalul Rus care a Lasat SUTE de Soldati Rusi sa fie UCISI de HIMARS

Generalul Rus Lasat SUTE Soldati Rusi fie UCISI HIMARS

Un general rus este acuzat ca ar fi fost motivul din cuaza caruia un atac cu HIMARS al armatei Ucrainei, ar fi dus la uciderea a zeci de soldati rusi saptamana aceasta, numele sau fiind Akhmedov, iar decizia sa de a-i aduna pe soldatii din subordine pentru un discurs, a dus la moartea multora dintre ei.

Generalul rus i-a aliniat pe o parte dintre soldatii Armatei a 20-a in curtea unei unitati din Kreminna pentru a tine un discurs, insa acestia au fost atacati atat cu rachete HIMARS, cat si cu obuze de artilerie, de catre armata ucrainei, foarte multi fiind ucisi, lovitura fiind una foarte dura pentru armata Rusiei.

“Surse ruse spun că lovitura HIMARS, care a dus la sute de victime în apropiere de Kreminna, a avut loc astăzi mai devreme. Au fost implicați Armata a 20-a și generalul ei, Sukhrab „Dacă mor, mor” Akhmedov, cunoscut pentru încărcarea kamikaze Vuhledar de anul trecut. Incidentul Delimkhanov pare să nu aibă nicio legătură:

„Ieri Putin vorbea despre cât de ineficienți sunt generalii de parchet, iar astăzi sunt rapoarte în zona Kreminnei că a avut loc un atac la unitățile uneia dintre diviziile care așteptau un discurs al comandantului de divizie.

Ei spun că au așteptat două ore într-un singur loc. După cum ați putea ghici, singurele lucruri care au sosit au fost HIMARS și artileria.

Așa cum scriu ei, responsabilitatea revine comandantului armatei a 20-a, generalul Akhmedov, care a reușit să devină celebru cu Muradov lângă Ugledar”.”