WhatsApp: Mesajul Extrem de IMPORTANT, ce Trebuie sa Stii daca ai iPhone, Android

WhatsApp Mesajul Extrem IMPORTANT Trebuie Stii daca iPhone Android

WhatsApp vrea sa aduca in imediata atentie a oamenilor din intreaga lume un mesaj extrem de important, foarte mult fiind vizati daca folosesc aplicatia de pe telefoane iPhone, sau Android, iar asta pentru ca mai jos aveti detalii cu privire la rapoartele pe care le putem trimite la companie privind comportamentele gresite.

WhatsApp explica mai jos ce se intampla in momentul in care trimitem un raport cu privire la comportamentul nepotrivit al unei persoane din platforma, compania tinand cont de aceste informatii atunci cand verifica un cont de utilizator, pentru a decide daca ii blocheaza, sau nu, accesul la aplicatie.

Când trimiteți rapoarte

  • WhatsApp primește cele mai recente cinci mesaje care v-au fost trimise de utilizator sau grupul raportat, fără ca acesta să fie înștiințat. De asemenea, WhatsApp primește ID-ul grupului sau utilizatorului raportat, informații despre momentul în care a fost trimis mesajul, precum și tipul mesajului trimis (imagine, clip video, text etc.).
  • Aveți opțiunea de a raporta un cont și dacă apăsați lung pe un singur mesaj.
    • Putem suspenda un cont în cazul în care să se preocupe de activitatea sa încadrată în condițiile noastre de utilizare. Conform Condițiilor de utilizare, ne rezervăm dreptul de a suspenda contul utilizatorului fără notificare prealabilă.
    • Cu toate acestea, un simplu raport trimis de un utilizator privind încălcarea Condițiilor noastre de utilizare a unui alt utilizator nu va duce neapărat la suspendarea sancționării utilizatorului raportat.

Numerele blocate vor fi afișate în secțiunea Contacte blocate (pe Android și pe iPhone) sau Blocked (Blocate) (pe KaiOS) din Setările WhatsApp. Singura modalitate de a exclude contact blocate din această listă este deblocarea lor

Notă

  • Blocarea unui contact nu va împiedica utilizatorul respectiv să vă vadă mesajele din grupurile pe care le-au avut în comun și nici pe dumneavoastră să vă vedeți mesajele din grupurile respective. Vă recomandăm să nu participați în grupuri în care există persoane cu care nu vreți să comunicați.
  • Nu putem să blocăm sau deblocăm contactați în locul dumneavoastră. Dacă vă faceți griji că un anumit contact și-ar putea da seama că l-ați blocat, citiți acest articol.