Hidroelectrica: Informare de ULTIMA ORA cu o Decizie IMPORTANTA Anuntata

Hidroelectrica Informare ULTIMA ORA Decizie IMPORTANTA Anuntata

Hidroelectrica, una dintre cele mai mari companii care furnizeaza energie electrica pentru un numar extrem de mare de romani din intreaga tara, a publicat o informare de ultima ora cu o decizie extrem de importanta, care vizeaza un proiect pentru un parc fotovoltaic care ar urma sa fie realizat la Gura Lotrului.

Hidroelectrica vorbeste mai jos despre decizia luata in acest sens de catre Agentia pentru Protectia Mediului Valcea, aceasta hotarand sa se faca procedura de evaluare a impactului asupra mediului, din cauza amplasarii acesuti sistem fotovoltaic, el urmand a produce energie regenerabila in locatie.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, decizia despre care vorbesc cei de la Hidroelectrica in momentul de fata, se aplica exclusiv pentru Râmnicu Vâlcea, deci nu vorbim despre una care va avea impact national, dar chiar si asa, este important sa stie clientii companiei in legatura cu ceea ce se intampla la ora actuala.

Hidroelectrica se orienteaza cu foarte mare interes spre energia regenerabila, iar asta pentru ca multe companii din domeniul energetic considera ca acesta este viitorul, astfel ca vorbim despre decizii importante pentru Romania, care au la baza exact energia regenerabila, asa cum este si cea din anuntul de mai jos.

S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. – SH Râmnicu Vâlcea, titular al proiectului ”Valorificarea potenţialului fotovoltaic în cadrul centralelor de producere a energiei electrice pe sectorul mijlociu şi inferior al râului Olt – Lucrări de montare sistem fotovoltaic pe acoperişul clădirii CHE Gura Lotrului” propus a fi realizat în localitatea Brezoi, sat Golotreni, strada Golotreni, nr. 14, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vâlcea din str. Remus Bellu, nr. 6, Rm Vâlcea, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi pe site-ul A.P.M. Vâlcea. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vâlcea.