Marcel Ciolacu: IMPORTANTE Anunturi de ULTIMA ORA Luate prin Guvernul Romaniei

Marcel Ciolacu IMPORTANTE Anunturi ULTIMA ORA Luate Guvernul Romaniei

Marcel Ciolacu, presedinte PSD si premier al Romaniei, a facut o serie de anunturi de ultima ora cu privire foarte importante decizii care au in centru romani din tara noastra care au fost afectati de inundatiile recente, iar asta pentru ca li se acorda bani pentru a putea depasi mult mai usor situatia actuala.

Marcel Ciolacu vorbeste deasemenea mai jos si despre ceea ce a facut pana la ora actuala in politica, ajungand acum sa conduca Guvernul Romaniei, si sa ia decizii foarte importante, care au menirea de a face viata mai buna si mai usoara pentru un numar foarte mare de romani din intreaga tara, in anii viitori.

“Viața mea până la intrarea în politică este la fel ca viața multor români după Revoluție. Am condus mașini second-hand din Germania, am făcut mai multe firme și am încercat să străbat prin capitalismul sălbatic al anilor’90, mi-am luat apartament cu două camere pe strada Viitorului și am îndrăznit la un moment dat să-mi închid și balconul. Pe scurt, am făcut ceea ce am crezut că este mai bine pentru familia mea! Nu am făcut nimic de care să îmi fie rușine. Nu mi-am făcut de rușine părinții.

Nu am furat. Nu am fugit de muncă, dimpotrivă! ! La fel și acum, voi continua să muncesc pentru români și să-mi asum toate lucrurile pe care le fac! Oamenii afectați de inundațiile din ultimele zile vor fi ajutați de Guvern! Cele mai mari probleme sunt în localitatea Grecești din Dolj, unde zeci de persoane sunt izolate sau au fost evacuate preventiv.

Ne-am asigurat prin Departamentul pentru Situații de Urgență că acești oameni vor primi mâncare caldă și apă. De asemenea, am vorbit cu autoritățile din localitate să găsim #soluții pentru ca oamenii să aibă unde să doarmă la noapte și am dat asigurări că vom aloca imediat bani din fondul de rezervă pentru refacerea drumurilor și remedierea pagubelor.

Aseară, am convocat un Comitet Național pentru Situații de Urgență pentru a aproba acordarea unor ajutoare pentru oamenii din Ighiu, județul Alba. Sunt în permanent contact cu ministrul Mediului care monitorizează situația, dar și cu celelalte autorități responsabile pentru ca toată lumea să intervină rapid și să limităm cât mai mult efectele asupra oamenilor.

Suntem alături de oamenii care au nevoie de sprijinul nostru. Ținem legătura cu autoritățile locale pentru a oferi tot suportul necesar persoanelor afectate de inundații. În cadrul unei reuniuni de astazi, a fost aprobată, prin Hotărâre, acordarea de ajutoare umanitare ce constau în produse alimentare și apă.”