Volodimir Zelenski Anunta Noi Avansuri ale Ucrainei in Razboiul cu Rusia

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial noi avansuri ale Ucrainei in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca vorbim despre soldatii armatei ucrainiene care continua sa elibereze teritorii care, pana acum, se aflau sub controlul rusilor, dar care sunt acum libere.

Volodimir Zelenski explica mai jos faptul ca Rusia ar trebui sa isi pregateasca societatea pentru faptul ca va pierde razboiul cu Ucraina, dar si teritoriile care au fost ocupate in mod ilegal in ultmii aproape 10 ani, iar asta pentru ca armata ucraineana continua sa lupte cu foarte mult curaj.

“Indiferent cine în Rusia spune că Patrioții noștri au fost distruși, ei sunt încă aici, lucrează, toți doboară rachete rusești. Cât mai eficient posibil. Nici un patriot nu a fost distrus!

Cât despre statul terorist. Singura lor preocupare acum ar trebui să fie cum să-și pregătească societatea, societatea rusă, pentru faptul că vor pierde tot ceea ce distrug viitorul statului lor. Rusia va pierde teritoriile ocupate. Nu există și nu va exista nicio alternativă la pașii noștri pentru dezocupare.

Trupele noastre înaintează, poziție cu poziție, pas cu pas, mergem înainte. Săptămâna aceasta, am avut Ramstein, iar principalul lucru este viteza de aprovizionare. Săptămâna viitoare, vom avea noi comunicări importante cu partenerii noștri, de dragul mișcării noastre, de dragul armelor, de dragul ca războinicii noștri să aibă tot ce le trebuie.

Sunt recunoscător tuturor celor care sunt acum în luptă, în poziții și la posturi de luptă! Mulțumesc tuturor celor care mă ajută!”