Electrica: Decizia IMPORTANTA Anuntata in Mod Oficial Clientilor Romani

Electrica Decizia IMPORTANTA Anuntata Mod Oficial Clientilor Romani

Electrica a decis sa-i anunte in mod oficial pe clientii sai din toata Romania in legatura cu o decizie extrem de importanta despre care ar trebui sa stie cu totii, iar asta pentru ca a hotarat sa le ofere o serie de premii gratuit in fiecare luna, dar numai daca ei decis sa-si activeze primirea facturii electronice pentru consum.

Electrica explica mai jos ce inseamna aceasta masura pe care a decis sa o puna in aplicare, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie care ar trebui sa fie cunoscuta de catre toata lumea care beneficiaza de servicii de electricitate de la companie la ora actuala, promotia fiind disponibila pentru o perioada limitata de timp.

Conform celor de la Electrica Romania nu trebuie decat sa activam primirea facturii electronice, si sa o pastram in acest mod, pentru ca suntem in mod automat inscrisi in tragerea la sorti pentru espressoare De’Longhi si boxe portabile Sony, sute fiind oferite in total in cadrul acestei campanii speciale a companiei.

Espressoare De’Longhi si boxe portabile Sony oferite gratuit romanilor

Electrica Romania stie ca exista multi romani care ar putea fi dornici sa profite de aceasta promotie exclusiva, pe care o are disponibila pentru toata lumea la ora actuala, asa ca merita sa va uitati cu atentie la informatiile de pe website-ul sau pentru a vedea toate detaliile importante, inainte ca ea sa dispara complet.

Fa nimic si poti sa castigi! Da, da! Ai citit bine! Daca primsti factura electronica de la noi, te felicitam! Doar pastreaz-o activata si poti castiga premii lunar. Păstrează factura electronică activată, și poți câștiga lunar premii prin tragere la sorți: un espressor De’Longhi sau o boxă portabilă SONY!

O primești rapid Factura ajunge la tine imediat ce se emite, pe e-mail și în contul tău de client MyElectrica. Protejezi natura! Renunțând la factura pe hârtie, contribuim împreuna la salvarea unui copac. Mereu la îndemână! Întreg istoricul facturilor și plăților e ușor accesibil, direct în contul tău MyElectrica.