Marcel Ciolacu: Anunturi de ULTIMA ORA cu IMPORTANTE Mesaje pentru Toti Romanii!

Marcel Ciolacu Anunturi ULTIMA ORA IMPORTANTE Mesaje Toti Romanii

Marcel Ciolacu a transmis o serie de anunturi foarte importante, de ultima ora, pentru milioane de romani din intreaga tara, iar primul dintre ele are in mod direct legatura cu situatia din Ucraina, vorbind de Ziua Refugiatului despre ceea ce se intampla la ora actuala, razboiul afectand inclusiv tara noastra.

Marcel Ciolacu a fost deasemenea intr-o plimbare cu metroul prin Bucuresti, spunand ca nu este prima oara cand face acest lucru, ceea ce nu e tocmai vreo surpriza, mai mult decat atat, el vorbind si despre scandalul numirii secretarului general al Guvernului Romaniei, pe care l-a cerut PNL in mod oficial.

“În martie 2022, am văzut ce înseamnă teroarea pe străzile pline de cratere, privind blocurile bombardate din Bucea și Irpin. Și am înțeles groaza trăită de familiile disperate, obligate să fugă din calea războiului. Peste 4,6 milioane de ucraineni au ales ca adăpost țara noastră, majoritatea fiind femei și copii. Am văzut și cum, de atunci și până astăzi, românii au probat o solidaritate fără precedent: un generos efort național care a construit un spațiu al siguranței și liniștii pentru refugiații din Ucraina.

De aceea, astăzi, Ziua Internațională a Refugiatului este un nou moment al certitudinii că românii sunt un exemplu pentru întreaga lume! Prin ceea ce poporul nostru face de aproape un an și jumătate, demonstrăm ce înseamnă cu adevărat sprijinul și generozitatea în fața terorii. Iar eu am învățat de la familia mea o lecție sfântă: că atunci când faci un bine, Dumnezeu ți-l va întoarce cu siguranță!

Nu e prima oară când merg cu metroul. E adevărat, acum a devenit mai interesant, din cauză sau datorită funcţiei, cum vreţi să alegeţi. Am încercat să plătesc şi cu telefonul, am văzut mesaj de la bancă, nu ştiu de ce nu a funcţionat, dar aveam cumpărate două călătorii.

Înseamnă că cel puţin încă o călătorie o mai am. Sper să plec şi cu domnul Grindeanu cu trenul la mare. Este normală abordarea, nu este una de imagine, de PR, cum se spune, e chiar una de normalitate.

Sunt ferm convins că împreună cu preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, o să găsim soluţia cea mai bună. Din punctul meu de vedere, nu a fost niciun scandal. Mi-am luat tensiunea dimineaţă – e normală. Din punctul meu de vedere nu e nicio tensiune. Sunt lucruri normale când se construieşte o echipă. Românii sunt un exemplu pentru întreaga lume.”