IMPORTANT Anunt al BANCA Transilvania pentru TOTI Clientii din Romania

IMPORTANT Anunt BANCA Transilvania TOTI Clientii Romania

BANCA Transilvania, una dintre institutiile financiare cele mai importante din Romania la ora actuala, transmite in mod oficial un anunt foarte important despre care trebuie sa stie toti cei carora le furnizeaza diverse servicii, iar asta pentru ca le aduce in atentie unul numit Round Up, care le poate fi de ajutor.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca acest serviciu, care a fost lansat de catre ING Bank cu foarte multi ani in urma, are menirea de a ajuta oamenii sa economiseasca bani, iar asta pentru ca de fiecare data cand ei cumpara ceva de undeva, acest serviciu poate depozita o suma de bani intr-un cont de economii.

Puteti vedea in explicatiile de mai jos, oferite de catre BANCA Transilvania, ca vorbim despre sume cu multipli de 1, 5, 10 LEI, care sunt transferate in conturile noastre, in functie de suma platita la cumparaturi, noi avand control asupra limitei superioare a sumelor transferate, dar si a sumei totale care se transfera in contul de economii.

BANCA Transilvania explica si pe website-ul sau mai multe despre acest sistem, care la alte banci s-a dovedit a fi chiar surprinzator de util si popular, asa ca merita sa il aveti in vedere la ora actuala, pentru ca v-ar putea ajuta sa economisiti sume substantiale de bani, pe care le veti putea folosi pentru alte lucruri.

Știai că poți pune bani deoparte în timp ce faci cumpărături, cu Round Up ? Alegi un multiplu de rotunjire (1 leu, 5 lei sau 10 lei), iar după aceea, pentru fiecare plată pe care o faci cu cardul de debit, suma plătită se rotunjește până la multiplul ales de tine și se depune în contul de economii. În plus, ai și dobândă pentru banii economisiți și poți transfera oricând banii din contul de Round Up în contul curent, fără niciun comision. Hai în BT Pay să vezi.