SUA Anunta Noi Ajutoare IMPORTANTE pentru Ucraina in Plin RAZBOI!

SUA Anunta Noi Ajutoare IMPORTANTE pentru Ucraina in Plin RAZBOI

SUA anunta in mod oficial noi ajutoare foarte importante pentru Ucraina, in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca administratia de la Washington va oferi ajutoare militare de 1.3 miliarde de dolari tarii atacate de catre rusi, insa nu se opreste aici, pentru ca vrea sa cumpere si rachete aer – aer, pe care sa le trimita.

SUA va cumpara rachete aer – aer in valoare de 1 miliard de dolari in anii urmatori, iar o parte dintre ele vor ajunge in Ucraina, desi nu se stie clar cate, insa intentiile americanilor sunt unele foarte importante, si denota faptul ca vor sa sustina in continuare fara oprire ucrainienii, pentru ca ei sa obtina victorii insemnate.

“SUA anunță un pachet de ajutor de 1,3 miliarde de dolari pentru Ucraina. SUA vor trimite Ucrainei un pachet de asistență de 1,3 miliarde de dolari, a anunțat secretarul de stat al SUA Antony Blinken la Conferința pentru redresarea ucrainei de la Londra, pe 21 iunie.

SUA pentru a cumpăra rachete aer-aer în valoare de un miliard de dolari, unele vor merge în Ucraina. Pentagonul a anunțat pe 20 iunie un contract pentru rachete aer-aer cu rază medie avansată (AMRAAM) în valoare de aproximativ 1 miliard de dolari, dintre care unele sunt destinate Ucrainei.”