WhatsApp te ATENTIONEAZA Oficial, Problemele pentru Android si iPhone

WhatsApp ATENTIONEAZA Oficial Problemele Android iPhone

WhatsApp te atentioneaza in mod oficial in legatura cu problemele pe care le poti intalni in folosirea aplicatiei pentru Android si iPhone, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre o serie de informatii legate de mesajele nedorite si spam-ul care se distribuie in cadrul platformei de mesagerie.

WhatsApp ne aduce in imediata atentie aceste probleme, deoarece ele pot avea un impact major asupra unui numar foarte mare de persoane, iar din pacate exista multi romani care folosesc aplicatia pentru Android si iPhone acum, deci trebuie sa fie extrem de vigilenti cand vine vorba despre utilizarea ei.

Despre spam și mesaje nedorite

Crearea unui spațiu sigur pentru ca utilizatorii noștri să comunice între ei este prioritatea noastră. Lucrăm cu sârguință pentru a reduce orice spam sau mesaje nedorite care ar putea fi trimise pe WhatsApp.

Cu toate acestea, la fel ca SMS-urile sau apelurile telefonice obișnuite, este posibil ca alți utilizatori WhatsApp care au numărul dvs. de telefon să vă contacteze. Ele pot fi sau nu în contactele dvs.

Acești oameni ți-ar putea trimite mesaje pentru că vor să răspândească dezinformări sau să te păcălească să le dai bani.

Cum arată mesajele nedorite

Există indicii care ar putea indica că ați primit un mesaj suspect sau că nu se poate avea încredere în expeditor. Atenție la aceste semne:

  • Greșeli de ortografie sau greșeli gramaticale
  • Vă solicită să atingeți un link sau să activați funcții noi printr-un link
  • Vă solicită să vă împărtășiți informațiile personale, cum ar fi numerele de card de credit sau de cont bancar, data nașterii, parolele
  • Vă solicită să redirecționați un mesaj
  • Susține că trebuie să plătești pentru a folosi WhatsApp

Vă reamintim că WhatsApp este o aplicație gratuită și nu trebuie să plătiți pentru ao folosi.

Ce să faci cu mesajele nedorite

Dacă un mesaj pare suspect sau sună prea frumos pentru a fi adevărat, nu-l atingeți, nu îl distribuiți sau redirecționați. Când primiți acest tip de mesaj, raportați-l, blocați expeditorul și ștergeți mesajul.

De asemenea, puteți spune contactului că mesajul pare suspect și îi puteți explica cum să folosească WhatsApp în mod responsabil.

Ca cea mai bună practică, dacă nu ești sigur dacă ceva este adevărat sau nuștii cine a scris mesajul pe care l-ai primit, nu-l transmite.