Italia: Cererile URGENTE ale Giorgiei Meloni, Anuntul de ULTIMA ORA privind Romania si Schengen

Italia Cererile URGENTE Giorgiei Meloni Anuntul ULTIMA ORA Romania Schengen

Italia face o serie de cereri urgente, care o au in centru pe Giorgia Meloni, premierul guvernului de la Roma, care de multe luni se lupta cu un influx major de migranti ilegali, iar acum ea cere o abordare complet noua in ceea ce priveste rezolvarea problemei migratiei, astfel incat aderarea Romaniei sa fie posibila, poate chiar si in 2023, conform zvonurilor recente.

Italia spune ca este inuman ca migrantii sa fie lasati in voia sortii, pe mana traficantilor de persoane, mai ales daca luam in considerare costurile mari ale unei calatorii catre Uniunea Europeana, si cu toate acestea mii de persoane mor anual incercand sa ajunga intr-o lume mai buna, iar Giorgia Meloni vrea ca aceste tragedii sa nu mai existe in urmatorii ani.

Italia spune ca este uman sa fie ajutati migrantii care ajung in Uniunea Europeana, si ca ei nu ar trebui lasati la marginea oraselor pentru a fi afectati de crima organizata, sau traficul cu droguri, cerand unitate la nivelul UE pentru rezolvarea problemei migrantilor, si reformarea sistemului de azil, iar Romania are de castigat din asta.

“În ceea ce privește migrațiile, trebuie să avem curajul pentru o abordare complet nouă. Am trăit mult timp în care cei care au cerut să guverneze fluxurile migratorii ilegale erau considerați inumani sau rasiști. Iar cei care au favorizat fenomenul au fost considerați umani și susținători.

Dar este chiar uman să lași câmpul liber traficanților fără scrupule, care percep 9.000 de euro pentru o călătorie de speranță care provoacă mii de morți în Marea Mediterană? Este uman să lăsăm contrabandiştii să decidă cine poate sau nu poate ajunge în Europa, pe baza banilor pe care îi au ?”