Ministrul Educatiei: 2 Noi Mesaje de ULTIMA ORA despre care Elevii TREBUIE sa Stie!

Ministrul Educatiei 2 Noi Mesaje ULTIMA ORA Elevii TREBUIE Stie

Ministrul Educatiei a hotarat sa le transmita elevilor din toata Romania 2 noi mesaje de ultima ora, despre care foarte multi trebuie sa stie la ora actuala, iar asta pentru ca Ligia Deca vorbeste intr-o prima faza despre Bacalaureat 2023, examenul fiind programat pentru a incepe in cursul zilei de maine.

Ministrul Educatiei vorbeste despre probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2023, la care vor participa faorte multi elevi din tara, separat Ligia DEca aducand in atentie rezultatele extrem de bune obtinute de catre elevii romani la Balcaniada de Fizica, echipa Romaniei avand parte de o evolutie extrem de buna.

“Mâine și în fiecare zi a probelor scrise ale examenului de bacalaureat, luați cu voi încrederea – în ceea ce știți și în potențialul vostru. Veți fi, astfel, mai puternici decât emoțiile voastre! Câteva sfaturi, pentru ca totul să decurgă cât mai bine în zilele de examen: Nu uitați să aveți la voi actul de identitate și instrumente de scris de culoare albastră!

Citiți cu atenție cerințele și începeți rezolvarea subiectelor cu cel pe care îl stăpâniți cel mai bine! Folosiți ciorna pentru o schiță a răspunsurilor! Rezervați-vă, la final, timp, pentru a reciti întreaga lucrare și pentru a face eventualele corecturi ale răspunsurilor formulate! Mult succes tuturor! Emoție, curaj și speranță – acestea pot fi cuvintele care descriu cel mai bine ce se află în sufletul tinerilor care, de mâine, susțin examenul de bacalaureat.

Dragi tineri, veți trece prin unul dintre cele mai importante și dificile examene din viața voastră. Este un moment pentru care știu că v-ați pregătit mult timp, alături de profesori și de părinți. Sunt convinsă că rezultatele vă vor bucura, pentru că munca, perseverența și determinarea au fost întotdeauna răsplătite.

De mâine, pășiți într-o altă etapă a vieții, cea în care viitorul se formează prin fiecare decizie pe care o luați. Aveți tot ce vă trebuie pentru a vă scrie propria poveste de succes! Sunt sigură că așteptările vă vor fi depășite și că veți fi mândri de tot efortul depus până acum. Mult succes la examen!

Vești grozave de la Balcaniada de Fizică, desfășurată în perioada 23-26 iunie, în Albania! Echipa României, formată din patru elevi, a obținut următoarele rezultate: STANOIU Ioana, Liceul Internațional de Informatică București-MEDALIE DE AUR, Premiul pentru cel mai bun punctaj obținut de o participantă.Premiul special pentru obținerea punctajului maxim la cel puțin un subiect; VULPE Vlad Dorian, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu-MEDALIE DE ARGINT.”