ING Romania: Decizia IMPORTANTA Anuntata Oficial Clientilor din Tara

ING Romania Decizia IMPORTANTA Anuntata Oficial Clientilor Tara

ING Romania anunta in mod oficial o decizie foarte importanta pe care a luat-o in beneficiul clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca mai jos puteti afla ceea ce este oferit in mod gratuit pentru cei care folosesc si aplicatia Home’Bank la ora actuala, si e bine sa stiti ce se intampla, ca de obicei.

ING Romania explica mai jos faptul ca oricare dintre clientii care folosesc aplicatia Home’Bank, au posibilitatea de a testa suita Bitdefender Total Security timp de 30 de zile, iar mai apoi beneficiaza de un pret preferential pentru abonamentul pe care trebuie sa il activeze pentru a folosi in mod regulat solutia.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la ING au ales in ultima perioada sa le prezinte romanilor din toata tara o serie de sfaturi cu privire la modalitati prin care pot fi in siguranta in mediul online, iar asta pentru ca numarul atacurilor cibernetice este in crestere in toata lumea, si din pacate multi romani au devenit victime.

ING ofera gratuit Bitdefender Total Security Clientilor din Romania

ING ofera aceasta solutie speciala pentru clientii din toata tara prin intermediul aplicatiei Home’Bank, si e bine sa nu o treceri cu vederea, iar asta pentru ca ea s-ar putea dovedi a fi extrem de utila pentru a va bucura de siguranta atunci cand sunteti prezenti in mediul online, asa ca fiti atenti la informatii.

Împreună cu cei de la Bitdefender ți-am pregătit o soluție de securitate pentru a-ți proteja datele – oferta Bitdefender Total Security. Dacă ești client ING, o poți accesa direct din Home’Bank și o poți testa gratuit timp de 30 de zile. Iar, la finalul perioadei, poți beneficia de un preț preferențial.

Zi de zi suntem expuși la diferite amenințări cibernetice. Pe unele poți să le recunoști din primele secunde, dar altele au devenit tot mai sofisticate. Și dacă nu ești atent, datele tale financiare sau credențialele de social media ajung pe mâna unui hacker.