Ministrul Apararii din Ucraina Anunta Deciziile pentru Continuarea Contraofensivei

Ministrul Apararii Ucraina Anunta Deciziile Continuarea Contraofensivei

Ministrul Apararii din Ucraina, Oleksii Reznikov, a facut un anunt extrem de important cu privire la deciziile legate de continuarea contraofensivei impotriva Rusiei in aceasta perioada, iar asta pentru ca inca nu s-au desfasurat atacurile principale pregatite de catre armata ucraineana pe frontul cu rusii.

Ministrul Apararii spune ca rezervele armatei ucrainiene inca nu au fost trimise in contraofensiva, si eliberarea teritoriilor de pana acum a fost doar o mica parte din planul de lupta pregatit de Ucraina, operatiunile majore urmand a fi initiate in cursul perioadei urmatoare, cu un atac major impotriva Rusiei.

“„Evenimentul principal” în contraofensivă încă urmează, rezervele nu au fost încă angajate. Principalele rezerve de trupe ale Ucrainei nu au fost încă folosite în contraofensivă, a declarat ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, pentru Financial Times, pe 28 iunie.

Reznikov a spus că eliberarea unui grup de sate în ultimele săptămâni a fost o „previzualizare” a unui impuls mult mai mare care urmează să vină și nu „evenimentul principal” al campaniei militare.”