WhatsApp Continua SCHIMBARILE, Anunta o Lansare MAJORA pentru iPhone si Android

WhatsApp Continua SCHIMBARILE Anunta Lansare MAJORA iPhone Android

WhatsApp a decis sa continue schimbarile importante pentru telefoanele iPhone si Android, iar asta pentru ca vorbim despre o hotarare care este pusa deja in aplicare pentru toata lumea, iar in baza ei putem sa transferam istoricul conversatiilor intre telfeoane, chiar si pe aceeasi platforma, mult mai usor.

WhatsApp explica mai jos ceea ce se intampla cu acest nou sistem care este oferit pe iPhone si Android, totul fiind gandit pentru a ne usura cat mai mult munca, intr-un asemenea mod incat sa nu mai avem dificultati in ceea ce priveste transferul rapid al conversatiilor cu tot ceea ce contin ele in mod obisnuit.

Ideea pe care WhatsApp Messenger o are este extrem de buna, iar asta pentru ca pentru iPhone si Android aveam nevoie de ceva vreme de schimbari de acest gen, si e bine ca intr-un final ele vin, chiar daca am avut de asteptat foarte mult pentru ca totul sa fie oferit in mod oficial pentru noi in aplicatii.

WhatsApp Messenger mai pregateste si alte schimbari importante pentru toti cei care sunt interesati sa beneficieze de imbunatatiri si functii de la alte platforme, insa desigur ca este necesar sa avem si rabdare pentru ca toate noutatile sa fie oferite, indiferent cat de mult va dura acest lucru in final.

Acum vă puteți transfera istoricul complet de chat fără probleme, rapid și în siguranță pe aceleași sisteme de operare, fără a fi nevoie să părăsiți aplicația. Azi afara. Amintirile se întâlnesc cu noul meu telefon. Salutați la un transfer de chat mai rapid, întotdeauna privat. Așa că toate amintirile tale preferate trăiesc.