iPhone 15 are Data de Productie Stabilita, Cate Unitati vor fi Fabricate in 2023

iPhone 15 are Data de Productie Stabilita Cate Unitati vor fi Fabricate in 2023

iPhone 15, urmatoarea generatie de telefoane cu care compania Apple va incerca sa cucereasca intreaga lume, are deja data de incepere a productiei stabilita de catre cei din Cupertino. Vorbim despre o decizie in baza careia istoria se va repeta si anul acesta, mai exact, partenerii chinezi ai celor din Cupertino vor incepe sa asambleze telefoanele in august.

Seria iPhone 15 este una extrem de importanta pentru Apple, iar in aceasta idee, americanii vor sa produca nu mai putin de 84 de milioane de unitati in cursul anului 2023. Vorbim despre o cifra impresionanta din foarte multe puncte de vedere, insa desigur ca nu vor fi vandute chiar atat de multe pana la final de an.

Productia pentru seria iPhone 15 este cu aproximativ 10% mai mare decat cea stabilita anul trecut pentru seria iPhone 14, sau cel putin asta ne spun analistii, deci in Cupertino exista incredere vis-a-vis de faptul ca fanii vor fi foarte interesati de noutatile aduse de catre urmatoarea generatie de telefoane.

Informatiile privind ceea ce vrea Apple sa faca in legatura cu lansarea iPhone 15 si iPhone 15 Pro, vin de la analistul Jeff Pu al Haitong International Tech Research, deci e bine sa nu fim 100% convinsi de faptul ca ele sunt in totalitate reale, dar de obicei datele de acest gen dezvaluie partial intentiile celor de la Apple.