Formula 1: Lewis Hamilton NEMULTUMIT Total, Cererea de ULTIMA ORA pentru Mercedes

Formula 1 Lewis Hamilton NEMULTUMIT Total Cererea ULTIMA ORA Mercedes

Formula 1 a continuat in weekend, iar Lewis Hamilton a fost in centrul pilotilor care au surprins in Marea Britanie, insa liderul de la Mercedes are o serie de nemultumiri majore vis-a-vis de ceea ce se intampla la ora actuala la echipa din care face parte, iar asta pentru ca a cerut mai multa implicare, avand in vedere succesul McLaren, Red Bull.

Formula 1 este extrem de competitiva, iar Lewis Hamilton a avut un an si jumatate extrem de complicat, insa nemultumirile sale vis-a-vis de Mercedes sunt tot mai mari, iar asta pentru ca Max Verstappen are succes tot mai mare si masinile pe care grupul german i le pune la dispozitie sunt foarte departe de cele ale competitorilor.

Formula 1 are in momentul de fata un lider incontestabil in postura lui Max Verstappen, situatia fiind cu mult diferita fata de cea a anilor anteriori, cand Lewis Hamilton conducea detasat in clasamentul pilotilor, insa Mercedes pare sa-l fi dezamagit pe pilotul britanic cu masinile oferite, iar asta se vede in rezultatele obtinute de catre el.

“Cu siguranță a fost un sezon complicat în ultimul an și jumătate. Avem mult de lucru. Cred că știu exact ce trebuie să facem și trebuie să avem conversații serioase despre ceea ce vom face în continuare. McLaren a ales o directie foarte buna.

Si este impresionant cât de repede au fost în viteză mare. Avem puncte forte în mașina noastră – cursele lungi în special sunt grozave. De îndată ce vom avea partea din spate pe care o au ei, vom fi pe drum. Știind cum e să fii pe hard la restart la final cu cineva pe soft în spate, știam că va fi dificil.”