Informarea ENEL de IMPORTANTA Mare, in ATENTIA Clientilor din Romania

Informarea ENEL IMPORTANTA Mare ATENTIA Clientilor Romania

ENEL, grupul de furnizare a energiei electrice si gazelor naturale, care are peste 3 milioane de clienti in toata Romania la ora actuala, a decis sa le aduca in atentie oamenilor ceea ce trebuie sa faca pentru a face alegerile cele mai bune, atunci cand vine vorba despre cumpararea unui aparat de aer conditionat.

ENEL explica mai jos faptul ca, daca suntem interesati sa cumparam un aparat de aer conditionat, e foarte bine sa ne orientam doar dupa dimensiunea camerei in care urmeaza sa fie pus, iar asta pentru ca este important sa ne uitam inclusiv la celelalte specificatii, si sa ne bazam inclusiv pe alte criterii.

Conform celor de la ENEL Romania, este foarte important sa ne orientam cat mai bine inainte de a decide sa cumparam, sau nu, un aparat de aer conditionat, iar asta pentru ca hotararea pe care o luam, va fi una pe care va trebui sa ne bazam pe termen lung, iar asta deoarece acel aparat va fi folosit o perioada lunga de timp.

ENEL Romania stie foarte bine ca exista multi romani care nu iau totdeauna cele mai bune alegeri cand vine vorba despre aparatele de aer conditionat pe care le cumpara, astfel ca ne recomanda intotdeauna sa facem alegerile potrivite pentru a nu cheltui inutil banii pe care-i avem la dispozitie pentru asemenea achizitii.

Nu te grăbi să alegi aparatul de aer condiționat doar în funcție de mărimea camerei. Informează-te din surse sigure despre criteriile importante pe care trebuie să le ai în vedere pentru a-ți asigura confortul termic de care ai nevoie, dar și consum eficient de energie. Descoperă mai multe mituri demontate în colaborare cu experții Energy Policy Group accesând