Kaufland Iti Face Vara mai Buna cu ce-ti da GRATUIT Saptamana Aceasta

Kaufland Face Vara mai Buna da GRATUIT Saptamana Aceasta

Kaufland, lantul de hypermarket-uri cu un numar foarte mare de magazine deschise in toata Romania la ora actuala a decis sa le faca vara mai buna tuturor romanilor, iar asta pentru ca a hotarat sa dea gratuit o varietate de premii speciale in cadrul unei campanii numite Roata premiilor racoritoare.

Kaufland explica mai jos faptul ca pentru a putea beneficia de aceasta promotie, trebuie sa avem un Kafland Card facut in prealabil si aplicatia pentru iPhone si Android instalata in telefoanele noastre, ultima conditie fiind sa facem cumparaturi de minim 150 de LEi, si sa scanam cardul la casa de marcat.

Puteti vedea mai jos care este mecanismul prin care Kaufland Romania ne permite sa profitam de premiile speciale care sunt disponibile, totul fiind gandit pentru a fi cat se poate de usor de utilizat de pe iPhone si Android, in doar cateva minute fiindu-ne afisate si premiile speciale care ne sunt oferite.

Kaufland Romania spune mai jos ce fel de premii ofera in cadrul acestei campanii speciale derulate in Romania, ele fiind disponibile exclusiv pentru o perioada de 48 de ore, astfel ca trebuie sa profitati extrem de repede de cupoanele de promotie care sunt activate, altfel ele vor disparea pentru totdeauna.

Descoperă roata premiilor răcoritoare cu Kaufland Card în aplicație și câștigă de fiecare dată! Intră în aplicație, caută secțiunea ”Roata premiilor răcoritoare”, pe care o găsești ușor sub cea de promoții personalizate cu care deja ești obișnuit și deblochează-ți o șansă de a învârti roata ușor, cu doar un bon fiscal de 150 lei cu Kaufland Card.

Premiile sunt reduceri la diverse produse de sezon și stele digitale ca premii de consolare în cazul în care norocul îți surâde mai puțin. Oricum ar fi, ești câștigător! Roata premiilor răcoritoare va fi vizibilă în aplicație pentru utilizatorii Kaufland Card Digital între 10 și 23 iulie.