Germania: Cerere de ULTIMA ORA, Masuri DURE ca in Austria, pentru Schenge si Romania

Germania Cerere ULTIMA ORA Masuri DURE Austria Schenge Romania

Germania este cea mai importanta economie din Europa si una dintre cele mai mtari tari, iar asta o face extram de atractiva pentru un numar extrem de mare de oameni care vor sa ajunga in Uniunea Europeana pentru a beneficia de azil, insa politicienii locali cer modificare aunora dintre beneficiile care sunt oferite acestor persoane.

Germania ar trebui sa preia principiile Austriei, care vrea deasemenea sa reduca beneficiile sociale pentru solicitantii de azil, fie cu reducerea sumelor lunare alocate, fie cu inlocuirea unor sume de bani cu beneficii diferite, astfel incat motivatia acestora de a ajunge in Schengen sa fie redusa, aderarea Romaniei putand fi serios ajutata de aceasta idee.

Germania a primit in ultimii ani extrem de multi migranti, fiind tara din Europa care gazduieste unul dintre cele mai mari numere de migranti, insa reducerea numarului acestora pare sa fie una dintre prioritatile guvernului lui Olaf Scholz, si cum reducerea solicitarilor de azil e o piedica pentru aderarea Romaniei la Schengen, poate ca masurile sunt bune.

“Trebuie să reducem stimulentele care atrag refugiații. Și aceasta este, de exemplu, îngrijirea socială peste medie a persoanelor care vin în Germania. Am reușit deja acest lucru în coaliția politica cu ministrul nostru statal de interne. Și acesta ar putea fi, de asemenea, un model de urmat pentru Germania în ansamblu.

Sprijinul refugiaților cu prestații în natură în loc de bani ar trebui să fie pus în aplicare și de către municipalități în locuințele comunale din districte. A fost subliniat că în țara de origine a persoanelor care calatoresc, costurile transportului sunt adesea balasante de ajutoarele sociale banesti oferite de stat. Acest stimulent dispare apoi. afirma Jan Redmann.”