Serios AVERTISMENT al CEC Bank de care Toti Clientii Romani sunt Vizati

Serios AVERTISMENT CEC Bank care Toti Clientii Romani Vizati

CEC Bank a decis sa transmita un extrem de serios avertisment pentru toti clientii din Romania, iar asta pentru ca in atentia imediata a oamenilor este adusa o informare de ultima ora, iar ea ne pune in imediata atentie faptul ca trebuie sa fim extrem de vigilenti cand vine vorba despre folosirea internetului.

CEC Bank explica mai jos faptul ca atacurile de tip phishing sunt in continuare in plina desfasurare in Romania, iar asta ne expune posibilitatii de a avea datele si banii furate/ti daca nu suntem atenti la mesajele pe care le vedem pe retelele de socializare, sau chiar prin email, ele fiind gandite pentru a ne pacali.

Puteti vedea mai jos ceea ce spune CEC Romania in legatura cu aceasta situatie, iar asta pentru ca persoanele din spatele atacurilor de acest gen incearca prin orice metode sa ne forteze sa ne cedam datele personale, fara sa stim ce se intampla in realitate, si multa lume ajunge sa-si cedeze datele extrem de usor, din pacate.

CEC Romania are pe website-ul sau informatii cu privire la metodele pe care le putem folosi pentru a ne proteja, dar si ceea ce trebuie sa facem daca ajungem in situatia de a ne fi cedat datele, asa ca merita sa ne uitam cu mare atentie la informatiile de acest gen, pentru a sti cum sa ne protejam mai bine.

Evită fraudele online! Nu crede orice mesaj care pare că ar veni de la o bancă, mai ales dacă îți sunt solicitate informații precum codul PIN, numărul de card sau parola. Cea mai sigură metodă de prevenție este să nu dai curs unor asfel de solicitări și să verifici cu un reprezentant al băncii validitatea mesajului. Phishing sau nu ? Aceasta e intrebarea de adresat unui reprezentant al bancii.