Raiffeisen Bank: Deciziile IMPORTANTE Anuntate Oficial Clientilor Romani

Raiffeisen Bank Deciziile IMPORTANTE Anuntate Oficial Clientilor Romani

Raiffeisen Bank, una dintre bancile cele mai mari din Romania la ora actuala, a decis sa ii anunte in mod oficial pe toti clientii sai romani in legatura cu deciziile importante pe care le-a luat in mod oficial, iar asta pentru ca va realiza o serie de lucrari de mentenanta in cursul acestei nopti, ele lasand cateva servicii indisponibile.

Raiffeisen Bank explica mai jos faptul ca, in baza acestor lucrari pe care vrea sa le deruleze in noaptea dintre 1 si 2 august, multiple servicii vor fi indisponibile timp de nu mai putin de 2 ore, deci in aceasta perioada nu ne vom putea bucura de ceea ce este oferit in mod obisnuit de catre acestea pentru noi.

Conform celor de la Raiffeisen, tranzactiile online cu cardurile de debit, tranzactiile online cu cardurile de credit, dar si sistemul RaiPay vor fi nefunctionale in cursul acestor 2 ore, in care compania va efectua diverse lucrari pentru a implementa servicii noi, sau a rezolva probleme aparute in sistem.

Raiffeisen face in mod regulat lucrari la sistemele in baza carora functioneaza serviciile bancare pe care le ofera pentru milioane de romani, astfel ca vorbim despre masuri menite sa imbunatateasca calitatea serviciilor, insa desigur pentru ca implementarea acestor lucruri necesita lucrari de mentenanta de acest gen.

Dupa finalizarea acestor lucrari de mentenanta, functionalitatea serviciilor celor de la Raiffeisen Bank ar trebui sa vina in mod automat la normal, dar desigur ca daca nu se intampla acest lucru, ar trebui sa asteptam, si sa vedem, cand va reveni situatia la normal.

Raiffeisen Bank Deciziile IMPORTANTE Anuntate Oficial Clientilor Romani mentenanta