Volodimir Zelenski: Deciziile si Masurile Luate de Ucraina in Plin Razboi cu Rusia

Volodimir Zelenski Deciziile Masurile Luate Ucraina Plin Razboi Rusia

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial o serie de masuri extrem de importante luate de catre Ucraina in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca in discutie sunt aduse deciziile care au menirea de a ajuta la stabilizarea situatiei si protejarea teritoriilor cucerite pana in momentul de fata.

Volodimir Zelenski explica in mod oficial mai jos ceea ce a fost facut in diverse regiuni ale Ucrainei pentru a ii proteja pe oameni, iar asta in conditiile in care vorbim despre hotarari care au menirea de a ajuta tara sa faca fata mai usor amenintarilor, indiferent de unde vin ele.

“A fost o zi lungă și plină. Rapoarte despre activitatea de apărare aeriană, rezultatele pe „Shaheds”. Lucrăm pentru a ne consolida protecția cerului. Zakarpattia. O întâlnire mare cu toți ambasadorii noștri. Sarcini diplomatice specifice pentru toamnă.

Întâlnirea despre situația din regiune – există câteva știri pozitive, în primul rând economice. Locuri de munca, noi proiecte, relocare intreprinderi. Zakarpattia poate fi cu siguranță unul dintre motoarele dezvoltării economice a Ucrainei.

Am terminat ziua la Berehove. M-am întâlnit cu comunitatea maghiară, cu războinici și cu conducerea regională. O zi foarte puternică pentru Ucraina! Mulțumesc tuturor celor care apără libertatea! Mulțumesc tuturor celor care luptă pentru Ucraina!

Întâlnire de coordonare privind securitatea și situația socială în Transcarpatia. Problemele de frontieră sunt strategice pentru regiune. Relocarea afacerilor și crearea de noi locuri de muncă în diferite comunități din regiune este un domeniu important de activitate.

Puterile de a reabilita războinicii noștri sunt planurile potrivite. Multe inițiative privind dezvoltarea economiei Transcarpatiei sunt oportunități care nu au fost folosite de zeci de ani.

Transcarpatia va fi unul dintre motoarele creșterii economice și sociale. Mulțumim tuturor celor din Zakarpattia care lucrează pentru binele Ucrainei și ne ajută să ne apropii victoria!”