Insula Iubirii: Decizia SURPRIZA in Sezonul 7 si Anunul de ULTIMA ORA al Antena 1!

Insula Iubirii Decizia SURPRIZA Sezonul 7 Anunul ULTIMA ORA Antena 1

Insula Iubirii continua acum in sezonul 7 cu noi surprize la care putina lume se astepta in momentul de fata, iar asta pentru ca in atentia oamenilor este adus faptul ca a avut loc o noua premiera, mai exact o prima despartire, Marius si Bianca alegand sa mearga pe drumuri separate, iar fiecare dintre ei face asta cum stie mai bine.

Insula Iubirii a fost gandita ca o emisiune care sa puna la incercare rezistenta cuplurilor, si dupa cum puteti vedea mai jos, acest lucru se intampla intr-o masura care arata ca ispitele sunt foarte convingatoare, astfel ca Marius a inceput sa flirteze mai mult si mai des cu cele trimise pentru a-l cuceri, ceea ce face deliciul spectatorilor.

Ispita Oana a fost cea care a avut o intalnire “furtunoasa” cu Marius la Insula Iubirii si a povestit starile prin care a trecut, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre multe sentimente care au incercat-o in momentele in care s-a aflat in apropierea celui pe care a reusit sa il cucereasca dupa atat timp petrecut impreuna.

Insula Iubirii are pentru spectatori si o surpriza extrem de interesanta, iar asta pentru ca ofera un weekend romantic unei persoane, sau unui cuplu, care ghiceste care dintre cuplurile din emisiune va ramane la fel de puternic in urma provocarilor prin care va trece, iar mai multe detalii despre aceasta initiativa aveti direct pe website-ul Antena 1.

SNEAK PEEK ALERT! Marius își face de cap după despărțirea de Bianca! Claudia despre Bogdan: “El înainte să mă cunoască, avea o viață foarte zbuciumată, haotică.” Ispita Oana, în stare de șoc dupa date-ul cu Marius: “Am trecut prin toate stările, nu îmi venea să mă mai întorc în casă.” Știm că sunteți experți în Insula Iubirii. Spune-ne pe ce cuplu pariezi că iubește și nu lasă, și poți câștiga un weekend romantic.