ENEL isi ATENTIONEAZA Clientii din Romania, ce TREBUIE sa Faci Chiar Acum!

ENEL ATENTIONEAZA Clientii Romania TREBUIE Faci Chiar Acum

ENEL, unul dintre cele mai mari grupuri de energie din Romania la ora actuala, a decis sa-si atentioneze in mod oficial toti clientii, iar asta pentru ca le pune in vedere o serie de decizii pe care le-a luat, decizii in baza carora acestia pot castiga premii in valoare de 500 de LEI, si asta fara sa faca prea multe, in final.

ENEL vorbeste mai jos despre faptul ca daca activam pana la 31 august factura electronica, atunci suntem in mod automat inscrisi in cadrul unei campanii speciale, in baza careia putem castiga unul dintre cele 50 de premii in valoare de 500 de LEI fiecare, pe care grupul de energie ni le ofera in momentul de fata in Romania.

Conform celor de la ENEL Romania, participarea la aceasta campanie speciala, implica doar activarea primirii facturii electronice pentru contul nostru, iar din acel moment, suntem in mod automat inscrisi pentru a castiga premiile care sunt oferite de catre compania de energie, si puteti vedea ca sunt multe pe care nu trebuie sa le neglijam.

ENEL Romania deruleaza aceasta campanie speciala pentru toti clientii sai la ora actuala, iar asta pentru ca vorbim despre o masura care nu ar trebui sa treaca in mod oficial neobservata, iar asta pentru ca nu se stie cand anume urmeaza sa fie organizata o alta campanie similara pentru clientii din toata Romania.

𝟯𝟭 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁 este data până la care poți lua parte la campania „Vara, soldul 0 la factură te poate face câștigător”! Asigură-te că ai toate facturile Enel la energie electrică și gaze naturale achitate până pe 31 august și intră în cursa pentru unul dintre cele 50 de premii în valoare de 500 de lei fiecare! Găsești regulamentul campaniei aici.