ENEL: IMPORTANT Anunt Oficial pentru MILIOANELE de Clienti din Romania

ENEL IMPORTANT Anunt Oficial MILIOANELE Clienti Romania

ENEL, grupul de energie cu un numar foarte mare de clienti care-i folosesc serviciile in toata tara la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor romanilor o informare extrem de importanta, pe care ei nu ar trebui sa o treaca in vreun fel cu vederea, iar asta pentru ca ea le poate aduce preturi mai mici pentru facturile lunare.

ENEL vorbeste mai jos despre mitul becurilor LED pe care le folosim in case, iar asta pentru ca ele sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic, genereaza un consum mult mai redus de energie, iar de aprins, nu se aprind mai greu decat becurile obisnuite, ceea ce inseamna ca pot fi folosite fara probleme oriunde.

Mitul pe care ENEL Romania incearca sa il faca uitat are menirea de a ne pune in vedere faptul ca putem sa utilizam becurile LED pentru orice dorim noi, fara sa ne facem griji cu privire la felul in care acestea functioneaza, separat de faptul ca genereaza un consum de energie mult mai mic decat in cazul unui bec obisnuit.

ENEL Romania are pe website-ul sau foarte multe recomandari pentru romanii care sunt dornici sa profite de sfaturi de acest gen, iar asta pentru ca le ofera informatii detaliate cu privire la ceea ce presupune folosirea diverselor metode de reducere a consumului de energie, ceva despre care oricine ar trebui sa stie acum.

Ți-a spus cineva că becurile LED se aprind mai greu decât cele clasice? Acesta este doar un mit pe care îl demontăm astăzi, cu sprijinul specialiștilor Energy Policy Group . Intră pe website pentru cele mai smart recomandări de eficiență energetică!