E.ON Confirma OBLIGATIILE foarte IMPORTANTE pe care le au Clientii Romani!

E ON Confirma OBLIGATIILE IMPORTANTE care le Clientii Romani

E.ON, grupul de energie care furnizeaza energie electrica si gaze naturale catre milioane de clienti din toata tara, a publicat informatii oficiale cu privire la obligatiile pe care le au cei care beneficiaza de aceste servicii, unele dintre ele fiind legale si trebuie respectate cu strictete de catre oameni, daca vor sa mai primeasca serviciile.

E.ON explica mai jos de ce sunt obligatorii verificarile centralelor termice de apartament, dar si cat de des trebuie sa fie ele efectuate de catre romani, iar asta pentru ca legislatia din Romania impune ca aceste verificari sa fie facute in mod regulat de catre profesionisti, pentru a asigura functionarea in siguranta a centralelor.

Chiar daca aceste verificari pot parea a fi o cheltuiala suplimentara pentru foarte multi dintre romani, E.ON Romania spune ca ele sunt necesare pentru ca oricare dintre centralele de apartament sa functioneze in conditii cat mai bune, asa ca e bine sa fim constienti de acest lucru, pentru ca furnizarea serviciilor poate fi intrerupta in orice moment.

E.ON Romania incearca sa ii ajute pe clientii din toata Romania sa se bucure de serviciile de care au nevoie, in conditiile cele mai bune posibile, astfel ca merita sa fim atenti la toate informatiile care ne sunt aduse in atentie, pentru a respecta si legislatia in vigoare, asa cum ne spune inclusiv furnizorul acestora, compania de energie.

𝐓𝐮 𝐬̦𝐭𝐢𝐢 𝐜𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚̆𝐫𝐢 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐦𝐢𝐜𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐚̂𝐭 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐬 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐞𝐟𝐞𝐜𝐭𝐮𝐚𝐭𝐞 ?Centrala termică este un echipament care necesită lucrări de verificare și mentenanță ca orice altă mașinărie care funcționează pe bază de combustibil lichid, gazos, solid. Ar putea părea o altă cheltuială suplimentară, dar există câteva motive foarte bune pentru întreținerea periodică a centralei și instalației de gaz.