MOL Romania da GRATUIT Carduri de Carburant Zilnic pentru Romanii din Tara

MOL Romania GRATUIT Carduri Carburant Zilnic Romanii Tara

MOL Romania a decis sa-i anunte in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu faptul ca le ofera in mod gratuit carduri de carburant pentru alimentarile pe care le fac in benzinarii sale in fiecare zi, iar mai jos puteti vedea mesajul campaniei, cate un card de carburant in valoare de 150 de LEI fiind oferit zilnic de catre companie.

MOL Romania explica mai jos faptul ca oricare dintre romanii care sunt dornici sa participe la aceasta promotie, trebuie sa alimenteze de minim 150 de LEI in luna august cu MOL EVO, si sa raspunda in comentarii la intrebarile zilnice, cate un card de carburant fiind oferit gratuit romanilor care sunt dornici sa participe la campanie.

Conform celor de la MOL, vorbim despre o campanie care se desfasoara pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, astfel ca trebuie sa profitam de ea atat timp cat este activa, pentru ca dupa ce dispare, nu se stie cand anume va mai reveni, deci e bine sa fim vigilenti cu privire la ceea ce se intampla.

MOL are pe website-ul sau informatii cu privire la felul in care se deruleaza aceasta campanie, asa ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii, e bine sa mergeti acolo si sa vedeti ceea ce se transmite in mod oficial, mai ales ca vorbim despre o promotie extrem de importanta pentru romani.

Te simți norocos? Participă chiar din prima zi la concursul zilnic „Alimentează cu experiențe locale” și poți câștiga 1 x card MOL Gift de 150 lei! Asigură-te că ai un bon valid de alimentare cu MOL EVO de minimum 150 lei, din luna august. Răspunde în comentarii la întrebarea zilei: Care este cel mai frumos traseu montan parcurs din țară ? Regulamentul concursului este disponibil pe link, în comentarii. Succes!