ENEL: ULTIMA ORA, Noua ATENTIONARE Emisa de Companie Clientilor din Toata Romania

ENEL ULTIMA ORA Noua ATENTIONARE Emisa Companie Clientilor Toata Romania

ENEL, una dintre principalele companii care furnizeaza gaze naturale si energie electrica pentru milioane de romani din intreaga tara la ora actuala, a decis sa emita o atentionare de ultima ora, despre care trebuie sa stie toti romanii, iar asta pentru ca in atentia lor sunt aduse deciziile luate pentru perioada 14 – 16 august 2023.

ENEL explica mai jos faptul ca, in ziua de 15 august magazinele sale din toata tara vor fi inchise, pentru Adormirea Maicii Domnului, in timp ce in zilele de 14 august si 16 august programul va fi normal, asa cum se va intampla inclusiv in celelalte zile in care clientii vor avea nevoie sa ajunga pentru a rezolva orice probleme.

Puteti vedea mai jos si o serie de explicatii cu privire la ceea ce putem face daca suntem dornici sa intram totusi sa aflam informatii despre anumite servicii, sau detalii despre o posibila rezolvare a unei probleme, iar asta pentru ca exista o pagina dedicata in cadrul website-ului ENEL Romania cu toate detaliile oferite.

ENEL Romania ne permite deasemenea sa ne si programam pentru a merge in oricare dintre locatiile sale, la un moment dat, astfel ca nu este obligatoriu sa ne multumim doar cu informatiile disponibile online, doar ca in locatiile sale vom putea ajunge abia incepand cu data de 16 august, daca pe 14 august nu am fost.

Marti, 𝟭𝟱 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁, de Adormirea Maicii Domnului, toate magazinele noastre din țară vor fi închise. Dacă urmează să ne vizitezi săptămâna viitoare, te așteptăm cu drag în magazinele noastre luni, 𝟭𝟰 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁, sau începând cu miercuri, 𝟭𝟲 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁. Îți recomandăm să-ți faci o programare online înainte să pleci către noi.

Pentru programare, accesează pagina de contact, apasă butonul „Programează” din dreptul câmpului „Vizită în magazin”, iar apoi selectează magazinul în care dorești să ne vizitezi. În pagina de contact, poți verifica și programul de funcționare, precum și adresele tuturor magazinele noastre.

Îți reamintim că, la Enel, ai o pagină dedicată serviciilor online, pentru operațiunile recurente ce țin de relația cu noi, furnizorul tău de energie. Accesează website-ul, dacă vrei să plătești online factura de energie, să transmiți indexul ori să închei un nou contract de furnizare de gaze naturale sau de electricitate.