Kaufland Anunta Romanii, ce da GRATUIT Clientilor din Toata Tara!

Kaufland Anunta Romanii da GRATUIT Clientilor Toata Tara

Kaufland, lant de hypermarket-uri cu un numar foarte mare de clienti care ajung in locatiile sale in fiecare zi pentru a cumpara produse la preturi foarte bune, a decis sa anunte in mod oficial ceea ce da gratuit oricaror oameni interesati si vorbim despre un voucher de cumparaturi in valoare de 500 de LEI.

Kaufland detaliaza mai jos faptul ca aceasta campanie este legata de promotia Zodiac la Bani Marunti, iar asta pentru ca romanilor li se cere sa vizioneze cel mai recent clip video pentru aceasta campanie, si sa publice un comentariu pe pagina sa de pe YouTube in care sa spuna care este zodia lor, si asa vor fi inscrisi automat in campanie.

Conform celor de la Kaufland Romania, nu trebuie sa facem altceva decat sa lasam un comentariu la ultimul clip video publicat pentru aceasta campanie, iar apoi trebuie sa asteptam pentru a vedea daca suntem unul dintre cei care vor avea norocul de a castiga voucherul oferit de catre companie chiar acum.

Kaufland Romania incearca sa ii ajute pe romani sa se bucure de posibilitatea de a castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 500 de LEI, cu ajutorul acestuia putand fi cumparate oricare dintre produsele care sunt vandute in cadrul hypermarket-uriloe pe care compania le are in toata tara chiar acum.

Astrele prezic că ai șanse mari să câștigi un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei. Cum? Intră pe YouTube Kaufland Romania, urmărește episodul 3 din Zodiac la Bani Mărunți și spune-ne în secțiunea de comentarii care e zodia ta! Atenție: se iau în calcul doar comentariile de pe YouTube!