E.ON: IMPORTANTE Masuri Oficiale Anuntate Romanilor, ce Decizii au fost Luate

EON IMPORTANTE Masuri Oficiale Anuntate Romanilor Decizii fost Luate

E.ON, grupul de energie cu milioane de clienti care se bucura acum de servicii de energie electrica si gaze naturale in Romania, a decis sa ii anunte in mod oficial pe oameni in legatura cu masurile pe care le-a pus in practica pentru a le oferi posibilitatea de a face economii la energie, oricat de mult isi doresc ei.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca pe website-ul sau a detaliat nu mai putin de 100 de idei de economisire a energiei fara a renunta la confortul de care ne bucuram in propriile case, astfel ca puteti sa va orientati cat mai bine pentru ceea ce va intereseaza la ora actuala, astfel incat sa aveti facturi mai mici.

E.ON: IMPORTANTE Masuri Oficiale Anuntate Romanilor, ce Decizii au fost Luate

Daca nu sunteti multumiti de informatiile pe care cei de la E.ON Romania le pun la dispozitie, atunci aveti deasemenea si posibilitatea de a vedea ce fel de informatii de economisire a consumului de energie sunt puse la dispozitie de catre cei de la ANRE si Ministerul Energiei, ele fiind deasemenea foarte importante.

E.ON Romania a creat o pagina speciala pe website-ul sau in care ofera aceste tipuri de informatii, asa ca merita sa va uitati acolo dupa tot ceea ce va intereseaza si ceea ce va doriti, existand deasemenea si optiunea de a folosi celelalte servicii de contact pentru a discuta cu reprezentnatii companiei despre economii.

Cum pot să reduc consumul de energie și să plătesc facturi de consum mai mici ? Aplicarea măsurilor de eficienţă energetică nu înseamnă doar economii în bugetul tău ci şi o atitudine responsabilă faţă de folosirea eficientă a resurselor de energie.

Noi, la E.ON, ți-am pregătit 100 de idei de economisire a energiei fără a renunța la confort, pe care le poți consulta pe website. Alte informaţii pot fi consultate la instituţii cu atribuţii în domeniul energiei: ANRE, Departamentul pentru eficienţă energetică, Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri.