WhatsApp: Mesajele IMPORTANTE pentru iPhone si Android, ce iti Aduce in Atentie!

WhatsApp Mesajele IMPORTANTE iPhone Android Aduce Atentie

WhatsApp aduce in atentia a miliarde de utilizatori cu telefoane iPhone si Android o serie de informatii extrem de importante, care ar trebui sa fie cunoscute de catre toata lumea, iar asta pentru ca vorbim despre hotarari ce au la baza imbunatatirea experientei de utilizare oferita de aplicatie.

WhatsApp vrea sa ii ajute pe oamenii din intreaga lume sa descopere cum pot folosi in cel mai eficient mod posibil aplicatia din iPhone si Android pentru a comunica in mod cat se poate de eficient cu oricare dintre persoanele care sunt active in platforma la ora actuala.

Caracteristici de siguranță și securitate

Pe WhatsApp, am creat câteva comenzi de bază pe care le puteți ajusta după cum credeți, pentru a vă ajuta să rămâneți în siguranță.

Setările de confidențialitate

În mod implicit, WhatsApp setează setările de confidențialitate pentru a permite:

  • Orice utilizator să-ți vadă fotografia de profil, să citească chitanțele și când ești online.
  • Persoanele dvs. de contact pentru a vedea actualizările de stare, despre și când v-ați văzut ultima dată.
  • Orice utilizator care să vă adauge în grupuri.
  • Oricine să te sune și să-ți sune telefonul.

Puteți ajusta setările de confidențialitate pentru a controla cine vă vede informațiile. Puteți seta ultima oară și online, fotografia de profil, despre sau starea la următoarele opțiuni:

  • Toți: toți utilizatorii vă pot vedea fotografia de profil, despre sau starea dvs.
  • Contactele mele: numai persoanele de contact din agenda dvs. pot vedea ultima dvs. văzută și online, fotografia de profil, despre sau starea dvs.
  • Contactele mele, cu excepția…: Persoanele de contact din agenda dvs., cu excepția celor pe care le excludeți, vă pot vedea ultima dată și online, fotografia de profil, despre sau starea dvs.
  • Nimeni: nimeni nu vă poate vedea ultima dată văzută și online, fotografia de profil, despre sau starea dvs.

Notă:

  • Dacă selectați Toți în setări pentru ultima ședință sau online, numai cei pe care i-ați sunat și trimis un mesaj înainte sau pe care i-ați salvat ca contact pot vedea când v-ați văzut ultima dată și când ați fost online.
  • Puteți modifica setările pentru a opri apelurile de la apelanți necunoscuți.

Confirmari de citire

De asemenea, puteți dezactiva chitanțele de citire. Dacă dezactivați confirmările de citire, nu veți trimite sau primi confirmări de citire. Rețineți că confirmările de citire sunt trimise întotdeauna pentru chat-urile de grup, chiar dacă dezactivați opțiunea din setările de confidențialitate. Aflați mai multe despre chitanțele de citire pe Android, iPhone sau KaiOS.

Blocați sau raportați contacte și mesaje

Vă încurajăm să ne raportați conținutul problematic și contactele. Puteți controla cu cine interacționați blocând anumite contacte sau raportând mesaje sau contacte pe WhatsApp. Când primiți o vizionare o singură dată, o fotografie sau un videoclip, ne puteți raporta contul direct din vizualizatorul media. Aflați ce se întâmplă când utilizați funcțiile noastre de blocare și raportare și cum să faceți acest lucru, în acest articol.